![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס אקטיב
|
בדיוק זאת הנורית שדולקת...ואם אלה סוג התקלות שקיימות בנושא אז ירדה לי אבן כבדה מהלב הייתי בטוח שמדובר במשהו חמור יותר..בבדיקה הראשונית של הרכב אכן הבוחן אמר לי שישנה נזילת שמן במנוע וככל הנראה מדובר בגומיה חוץ מזה העיר לי שהגלגלים מאחור אינם מקוריים אינני יודע אם זה קשור...ולתקן מערכת בלימה חלשה מאחור..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק 16V
|
לי יש פונטו דינמיק 2006, אבל מכיוון שזה אותו דגם ייצור לאחר מתיחת הפנים האחרונה (2004-2006) אולי הנורה שנדלקה אצלי היא אותה נורה אצלך. לא ציינת אם היה כתוב לך על לוח השעונים מה האזהרה, לי זה כותב בדרך כלל למה הוא מצפצף והדליק נורה.
בכל אופן, לפני כמה ימים נסעתי באיילון והגעתי למהירות מסויימת, ולפתע נדלקה לי אותה נורה שדיברת עליה ונשמע צפצוף יחיד ועל לוח השעונים הופיעה אזהרה שעברתי את המהירות המותרת ועלי להאט. בהתחלה כמובן שקצת נלחצתי ולא הבנתי מה קורה, אך לאחר בדיקה בספר הרכב הבנתי שזו נורה של הגבלת מהירות שנקבעה לרכב על ידי הבעלים הקודמים. אם הנורה נדלקה לך בזמן נסיעה מהירה, כנראה שזו הבעיה, תנסה לשים לב גם לאזהרה שכתובה על לוח השעונים. הנורה אמורה להיכבות ברגע שאתה מאט למהירות שמתחת לגבול שנקבע לרכב. אמור להיות לך כפתור עם שני חצים מצד ימין של לוח השעונים שאיתו מכוונים את השעה והתאריך ומסתבר שעוד כמה דברים (אצלי זה בצד ימין). תלחץ על תפריט וחפש שם SPEED LIMIT. כשתגיע לזה סביר להניח שיהיה כתוב ON, שחק עם אחד החצים כדי להפוך ל OFF, לחץ שוב על התפריט ואז צא החוצה ממנו, והבעיה תיפתר. לתפריט המלא של כיבוי הגבלת המהירות אתה יכול להיכנס רק כשהרכב עומד על P ולא באמצע נסיעה, קח זאת בחשבון, אחרת הוא לא יתן לך לבטל את ההגבלה אלא רק להעלות/להוריד את המהירות המותרת. נערך לאחרונה על ידי גיאצ'וק : 31-12-10 ב 20:01. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
תודה רבה קודם כל אבל אני כבר עברתי על התפריטים וגם אצלי דרך אגב זה בצד ימין מופיע התפריט ובקטגוריה של הגבלת המהירות זה מופיע לי כבוי וגם כשאני לא נוסע מהר זה עדיין מופיע לי הנורית הזאת ...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
יש לי ספייס כמו שלך ויש לי ספר רכב, אני אוכל לבדוק לך
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
אודי אני עדיין מחכה שתבדוק לי בבקשה...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Member
|
הבעיה זוהתה סוף סוף לאחר ביקור במוסך פיאט,מדובר על תקלת חיישן טמפ' חיצונית,בעבר הוחלפה דלת ימין ומי שהחליף לא החזיר את הצמה במלואה והחיישן מנותק...זה כל הסיפור
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס 2004 | eyali0001 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 16-09-10 22:45 |
| עזרה בטופס בדיקה - פיאט פונטו 2004 | Suedehead | יעוץ ברכישת רכב | 13 | 28-08-09 00:23 |
| מחפש פונטו ספייס ELX שנת 2001-2004 | fl4me | קניה | 4 | 11-05-09 00:43 |
| קניית פונטו ספייס דינאמיק 2004 | Sunflower | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 02-04-09 19:14 |
| פונטו ספייס 2004 - אור רוורס/ערפל לא נדלק | sachar1 | פונטו - טכני | 13 | 28-07-08 19:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד