![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
פונטו ספייס 2000 16V 1300 תערובת דלק עשירה
בבדיקת מכון הרישוי נמצאה תערובת דלק עשירה כלומר O2 גבוהה
בנוסף האוטו החל לגמגם לאחרונה בהדלקה בבוקר, (כשהמנוע קר) למספר שניות ואז הוא מפסיק ומרגישים טוב טוב את הריח החריף מהאגזוז אולי למישהו יש רעיון אני חשבתי על ברזי ההזרקה שמעבירים יותר מידי דלק אולי גשש למדה אבל אני מפחד להחליף אוטו כי עם התערובת תישאר עשירה הוא יהרס שוב בקיצור אני צריך עזרה אין שמן במיים האוטו לא מאבד מיים הוחלף הכהל לא מזמן כבלים הוחלפו פלגים גם לא מזמן קשה לי להאמין ששם הבעיה פילטר אוויר חדש אולי מישהו יודע כמה עולים ברזי הדלק ואם זה מסובך להחליף אותם תודה על העזרה מראש יובל מצטרף חדש |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תערובת דלק עשירה מדי
אל תחליף סתם חלקים אלא בצע בדיקת איבחון מוקדמת אצל מוסך מקצוען.
בבדיקה זאת יש לבצע, ע"י מחשב/סורק אבחון, סריקה של כל חיישני ורכיבי מע' ניהול המנוע והשוואת נתוניהם אל מה שצריך להיות. תשומת לב מיוחדת לחיישן חמצן (למבדא) ולחיישן חום מנוע. אם תוצאות אלו תקינות, אז צריך לבדוק את לחץ משאבת הדלק ולוודא שאינו גבוה מדי. בכל שלבי הבדיקות, צריך גם להעזר במכשיר 4/5 גזים. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
O2 גבוה לא מצביע על תערובת עשירה, אלא בד"כ על סחיבת חמצן איפשהו.
מה שאר הערכים?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001 לחלקים 1300 גיר רגיל | 106 xsi | מכירה | 13 | 02-02-10 23:35 |
| צרצור חלש ב-2000 סל"ד - פונטו ספייס ELX 2005 | danielzoran | פונטו - טכני | 2 | 17-01-10 00:01 |
| העשרת תערובת באונו | asaf123 | אונו - טכני | 5 | 18-09-09 16:53 |
| קצת ארוך. בעיה בלתי פתירה עדין. לא מניע הרכב... | eser | פונטו - טכני | 6 | 16-08-09 16:53 |
| נורת מצבר דולקת - פונטו 2000 לא ספייס | r.a20 | פונטו - טכני | 6 | 02-03-09 02:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד