![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יד 2 קניה ומכירה כללית. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
למכירה סאב וניקל לידית הילוכים
1. סאבוופר של JL Audio W3 קוייל אחד של 4 אוהם 300 rms
הסאב בתיבה עם פורט, במצב מצויין סאב ברמה מאוד גבוה, נמכר אך ורק עקב מעבר לסאב קטן יותר יוצא למכירה במחיר של 700 ש"ח, מחיר סופי. 2. מסגרת הילוכים של פונטו s/sx/elx בצבע קרום חדשה מסגרת איכותית מאוד וכבדה יחסית (לא מפלסטיק) לא הורכבה מחוסר זמן ועכשיו אני יעבור לאוטומטית לכן אין לי צורך בזה. המחיר 100 ש"ח, גם הוא סופי. שמי ערן, מנס ציונה נא ליצור קשר בהודעה פרטית
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
UP!
- מחיר הסאב ירד ל-500 ש"ח בהחלט סופי (רק עקב רצון למכור) סאב מצויין ובמצב מעולה! במחיר המגוחך הזה אין לו תחרות - המסגרת ניקל גם כן אקטואלית במחיר של 100 ש"ח - פגוש קידמי של פונטו ספייס רגילה בצבע זהב במצב טוב 300 ש"ח - קונסולה של פונטו ספייס כולל הפלסטיקה של האמברקס + ידית ההילוכים (ללא פאנל המתגים של החלונות) במצב מצויין (רק ללא הבית מצת)- 200 ש"ח. - ספויילר לפונטו ספייס 5 דלתות 500 ש"ח (בעיקרון נותן זכות קנייה ראשונה למישהו מסויים, במידה ולא יחזור אליי אמכור להבא בתור) הספויילר חדש, ללא צבע, סגנון אבארט 3 דלתות. הודעות פרטיות בבקשה ערן
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
שלחתי לך הודעה פרטית לגבי פגוש קידמי, וספויילר..
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה תיבת הילוכים ידנית של אונו 1.4 | Aditi | מכירה | 1 | 18-04-10 04:37 |
| מאיפה קונים כיסוי לידית הילוכים? | alon-amos | בראבו - טכני | 6 | 07-02-10 00:56 |
| מחפש שטנגה חיצונית לידית הילוכים (בראבה) | roson | קניה | 4 | 25-12-09 19:31 |
| תפוח לידית הילוכים | שגיא ישראל | פונטו - טכני | 2 | 28-03-09 15:02 |
| ציפוי לידית הילוכים אוטומטית לפונטו ספייס | yehudabb | פונטו - טכני | 3 | 01-03-09 15:57 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד