![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תוכל להגדיל ב1.99 ש"ח לעד 175
הבעייה שצמיג 175 קצת נהיו נדירים אם תצטרך להחליף אחד מהם בהמשך. אני שמתי את ה-165 על גלגלי מגנזיום והם נפתחו יפה מאוד על גלגלי המגנזיום ישבו אצלי ה-185 ונתן צורה יפה מאוד לרכב אבל לא היה חוקי. להצעתי ראש המנוע שלך גמור ולא תוכל להמשיך איתו אחרי כל כך טיפולים. הצעתי מצא לך פונטו 75 והורד ממנה את ראש המנוע ,מחשב,משאבת דלק,וסעפות בנפרד תשלם את כל מחיר הרכב שלך והוצא כזאת לא תהייה כדאית. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
אוקי .. תודה רבה על התשובה..
כנראה שעדיף לקנות רכב מתאונה. ולעשות את כול העבודה. או שפשוט למכור את שלי ולקנות כזאת כבר עם כול השיפצורים. הבעייה שאני פדנט בכול רכב שהיה לי ואני לא אוהב למכור רכב שהוא לא תקין. אם אני ישאר עם הפונטו שלי אני יצטרך לשים ברכב גם צ'פ.. כרגע הרכב שלי סוגר בהילוך שני 60 קמ"ש עד הילוך שני הרכב נוסע מעולה.. אחרי זה הוא פשוט עצלן . מה הנתונים שאני הולך לקבל אם אני משפצר את זה. כי לפי הבנתי השיפור הזה יתן לי יותר מומנט מכוח סוס. כשאני מחליף ראש ל75 וכול מה שאמרת. אני מחליף מהזרקה חד נקודתית להזרקה רב נקודתית? |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
צטט:
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כמובן שהצעתי לקנות רכב לאחר תאונה
אם תמצא ובטרייד פונטו 75 ברור שכדאי ,לדעתי יהיה קשה דנו בנושא הזה תרצה תקבל לא תרצה מה טוב עם ציפ וראש מנוע ובתנאי שהקומפרסיה טובה תקבל מעל 80 כ"ס. ברור שכמו שציינתי תצטרך להחליף גם את הסעפות וסעפת יניקה היא רב נקודתית. לגבי שיפור כזה יהיה עליך להביא בשלב ראשון מחשב פרוץ כי בלעדיו לא תוכל להניע את הרכב כדאי שתתיעץ עם עמית בנושא מחשב וציפים דבר נוסף שתקח בחשבון שאם אתה לא עושה את כל הפרויקט לבד אז תרד מהנושא בכלל |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
אני עושה לבד. אח שלי הקטן עובד במקרה במוסך. יש שמה את כול הכלים הוא מטפל לי ברכב.
ויש לי ידע בסיסי וידיים טובות בכול הקשור לרכבים. יאיר ראיתי שאתה מוכר את הרכב שלך. זאת הפונטו המשופרת שעבר עלייה מלא פרויקטים? לפעמים עדיף לקנות אחד שהיא עם בסיס יותר טוב משלי. 3 ראשי מנוע רק בשנה אחת. אי אפשר לדעת מה עבר עלייה מקודם אולי צריך לשפץ מנוע. נערך לאחרונה על ידי gabi1234567 : 20-12-10 ב 21:46. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך דוחים משפט תעבורה ללא עורך דין | DanieL_A4A | אוף טופיק | 12 | 24-10-10 16:27 |
| אטם לקמשפט | dovi952@walla.com | קופה - טכני | 3 | 01-06-10 11:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד