![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא אתייחס לכחמולוגים
שיפור שהצעתי לפונטו 60 עם ראש מנוע 75 ומרכיביו כמו שצינתי + ציפ יתן לך 50% בהספק. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
גם עם פורטינגים בראש ,קמשפט הכי חם שיש ,סעפת פליטה {קוטר מוגדל }+ 4ל 1 +ציפ +קיט יניקה שזה קצת {הרבה }יותר מיקצועי מהשיפור הדי חובבני שהצעת לא תגיע ל50% מה שנראה אולי שעדיף "שחכמולוגים" לא יתיחסו אליך
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
Turbo Guy, בוא נספור:
החלפת ראש מוסיף 15 סוסים (כמו בפונטו 75S) צ'פ, סעפת וכל מה שאמר יאיר זה עוד בסביבות 15 סוסים. זה יוצא כבר 90 סוסים. 60+ 50% = 90! תחשוב... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
צטט:
בפיאט אונו 45 שנת 90 150 סוסים ..אתה לא נראה לי אחד כזה שים את האוטו על דיינו והדעה שלך תישתנה מהר מאד ..
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
מה לא היה ברור?
כמה כ"ס יש בפונטו S75 אתה יודע ? 75! מה הבדל בין פונטו S60 ל S75 אתה יודע ? ראש, מחשב, משאבת דלק. צ'יפ ייתן בסביבות 5-6 סוסים, קאמשפט + סעפת ייתנו עוד 5. יוצא לנו 86, אז בסדר, 45% תוספת (וזה רק בגלל שהיית קטנוני ).אפשרי בהחלט! כדאי? על זה אפשר לפתוח דיון נוסף! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אתה רואה ,אתה ממשיך לזרוק מיספרים בלי בסיס
אתה זורק פה סוסים לאויר על סמך השארות והערכות בלי בדיקה . אפשר להגיע לאיזור ה120 כוח סוס ולהישאר אמין גם ממנוע כזה ..השקעה לא קטנה אבל אפשרית .. אבל לא על סמך הנתונים והמיכלולים שנתן 068 שם לא תמצא את הסוסים שאתה חושב שתמצא .. בדיקת דיינו פשוטה גם תראה לך את זה ..אם תמצא אותם בגלגלים הבדיקה עלי ... אתה יודע מה? אפילו אם הגעת לכמות הסוסים האלה, על המיכלולים הקיימים ברכב {אלה שהיצרן סיפק} אני מדבר על בולמי זעזועים ,ברקסים ,צמיגים דקיקים וגבוהים, קוטר גאנט של רולר בלייד ,מערכת קרור ועוד..לנצל את הסוסים האלה לא תצליח ...נקודה... א,להוריד את הכוח {אפילו שהוא נמדד בשתי ספרות }לכביש לא תצליח ..וחלקו יעלם לך .. ב,לעצור כמו שצריך לא תוכל .שלוש ארבע לחיצות מאומצות ואין ברקסים... ג,מערכת הקרור לא תהיה אמינה.. תן לי חמש דקות שהאוטו חם ואני מספק לך אחלה רתיחה .. ד,הקלאצ הקטנטן יחזיר מהר מאד את נישמתו לבורא.. אבל אתה צודק . אולי באמת כדאי לפתוח דיון נוסף ..
only the turbo guys have the ability to disappear נערך לאחרונה על ידי turbo guy : 17-12-10 ב 03:13. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אני חייב לזרוק מילה ...
ראשית לבחור הטורבו .. השיפורים שהוצעו הם אכן מעניקים נתונים מרשימים ולא רק מספרים (מוכח בדיינו ) יתכן וקיימים מספר אי דיוקים . אך עם עבודה נכונה העלאת יחס דחיסה ופורטינג מלא ניתן להוציא בקלות 80 כוחות סוס ממנוע סטנדרטי (פונטו 60) . לא כולם יכולים להרשות לעצמו שיפורים יקרים ולפעמים התקציב לחוץ ולכן אתמוך בדעה של שדרוג עצמי להזרקה רב נקודתית + משאבת דלק + ציפ +סעפת פליטה ... ועוד כמה קישקושים יוסיפו את הכוחות הרצויים לבחור שנסחב עם הפונטו 60 . לגבי 90 כוחות סוס .... אני בספק אבל 80 כוחות בהחלט אפשרי . לגבי מה שכתבת הודעה האחרונה יש בהחלט דברים בגו .. ולכן יש צורך בשיפור לא רק מכלולי המנוע אם תעקוב אחר הפרוייקטים שלי תבחין כי אני תומך בדעה של שדרוג הבלימה , שיפור מערך הקירור , הגדלת רוחב הצמיג , וכדומה . אני מאמין שלגבי הקלאצ .. יחזיק גם עד 120 כוחות סוס ... מנתונים שנבדקו .(פורום פיאט פולני , ופורום פיאט בריטי ) עמית
נוהג על פונטו דור ראשון 3 דלתות .. הבייבי שלי .. עצה : מי שאוכל פחות נשאר רזה ומוריד משקל מהרכב .... נערך לאחרונה על ידי Amit : 17-12-10 ב 10:38. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך דוחים משפט תעבורה ללא עורך דין | DanieL_A4A | אוף טופיק | 12 | 24-10-10 16:27 |
| אטם לקמשפט | dovi952@walla.com | קופה - טכני | 3 | 01-06-10 11:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד