![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אפשר להוסיף לרכבך כ 10-15 כוחות סוס עם מספר שיפורים , סעפת יניקה 38ממ במקום 30 שיש לך . קאמשאפט חם, סעפת פליטה מורחבת , וציפ , הנתונים אמיתיים נמדדו בדיינו בחו"ל והשיפורים דיי סטנדרטיים ופשוטים דבר איתי בפרטי אסייע לך..
עמית
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
אתה יכול להוסיף לא מעט כוח למנוע מבלי לשנות בו כלום.. כל מה שאתה צריך להתקין זה RAM-AIR. אתה יכול לבנות לבד או לקנות קיט מיוחד. ראם-אייר הוא בסה"כ התקן דמוי מנהרה שמנצל את תאוצת הרכב או האופנוע על מנת לדחוף מאסת אוויר גדולה יותר למנוע. אם תרצה, ניתן לקרוא לזה "טורבו סטאטי" או משהו בסגנון. באופנועי כביש ההתקן כיום הוא נורמה ואין אופנוע שמכבד את עצמו שלא מצוייד בו. החיסרון היחיד בשיטה זו, הוא קבלת הספק גבוה רק במהירות גבוהה יחסית אולם, בניה חכמה של מנהרת ראם-אייר יכולה להניב תוצאות יפות גם במהירות יחסית נמוכה.
לפני כמה שנים עשיתי ניסיון כזה בפיז'ו 309. הניסיון הצליח. הרכב קיבל תוספת כוח יפה במהירות 80 קמ"ש ומעלה. להלן קישור להסבר קצר על ההתקן בויקיפדיה. http://en.wikipedia.org/wiki/Ram-air_intake
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ניתן להחליף את ראש המנוע מחשב משאבת דלק סעפות פליטה ויניקה וציפ
תגיע ל-80 כ"ס כל מה שנאמר פה לא רציני |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
אני יכול להשיג מנוע של פונטו 1250 סטיל עם 80 כ"ס ממוסך בחולון,אבל הוא אמר לי שאי אפשר לקבל על זה אישור,אם הרכב יהיה 80 כ"ס לפני שיפורים אז זה כדי.
ניתן איכשהו לאשר מנוע כזה?
|
|
|
#5 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
השיפור הכי טוב יהיה לעבור לפונטו 75, או לפונטו 90
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
פונטו GT
ראיתי ביד 2 אחד שמוכר פונטו GT ב-9 אלף שהתקשרתי אליו הוא אמר שאין שנה וחצי טסט והסטרטר הלך ואין מצבר.
אבל הרכב אחרי אוברול כולל הכל וטורבו חדש גודש יותר מהבסיסי. שווה לקחת אותה? ראיתי אותה היא נמצאת בתא בשכונת הרכבת,נראת סוף הדרך
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו HGT רק 135 כוחות סוס?!... | elad-o | פיאט כללי | 4 | 06-06-10 01:41 |
| הוספת טויטרים לפונטו | yhoda1234 | פונטו - טכני | 0 | 10-09-09 19:16 |
| הוספת שעון חום מנוע או פוד לפונטו XTZ 99 | alexl | פונטו - טכני | 4 | 26-08-09 09:17 |
| הוספת כח לפונטו HGT (כ"ע) | soggun | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 17-07-09 01:04 |
| הוספת מד חום מנוע לפונטו 99 s60 | פורום הגראז' | 4 | 27-11-06 13:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד