![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לצערי, נאלצת לעזוב את שמשון... המלצות?
הי,
הרבה זמן עבר מאז שביקרתי פה ![]() לצערי כל מה שקרה מאז הוא שהרכב שלי, שהיה בפעם האחרונה שנכנסתי לפה - אהבת חיי, הוא הדבר הכי שנוא עלי כיום. הרכב שלי רואה את המוסך של שמשון יותר ממה שחיים רואה את המוסך. פונטו ספייס ELX 2001, פעם בחודשיים אני מגהצת 3000 שקל אצל חיים וחוזרת הביתה. בכל אחת מהפעמים, תוך פחות מחודש צצה בעיה חדשה, חוזרת למוסך, מתקנת יחד איתה עוד עשר דברים וחוזר חלילה. הרכב שווה כיום בקושי 17000 ש"ח ובהתחשב בכסף שאני מוציאה עליו, נשבר לי ה#$^% (ותסלחו לי על השפה....) אני לא יכולה יותר להרשות לעצמי להכנס למוסך מורשה על כל גומייה. כי אין לי כסף וכי הרכב לא שווה את זה. בנוסף, מסתבר שהנסיון שלי לשמור עליו בקנאות בכך שטיפלתי בו במוסך מורשה בכל דבר הכי קטן (ומעולם לא התפשרתי על דבר!) - לא השתלם לי בכלל. בקיצור - אני מחפשת מוסך לא מורשה שניתן יהיה לסמוך עליו... אזור חולון-בת-ים-תל אביב, או הרצליה, או אפילו פתח תקווה... נ.ב. גם מחפשת אוטו חדש ![]()
גאה להיות בעלת ספייס 01 אוט' ELX, שאני מבטיחה לאהוב אותה כמו את האונו ![]() נערך לאחרונה על ידי danceoflife : 12-12-10 ב 12:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
לאחר כל מה שכתבת, אני חושב שהחתימה שלך למטה לא כל כך מתאימה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמב"צית
|
גאון
![]() אולי נשאיר אותה בשביל הנוסטלגיה ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
ניראה בגלל שאמרת משהו על " צצה בעיה ואני סוחבת איתה עד כמה שאפשר" מייצרת לך בעיות חדשות!
נשמח אם תפרטי על הבעיות, אולי זה בלאי טבעי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
עם כל הכבוד לשמשון ויובב, אני לא מבין למה על כל דבר קטן את הולכת אליהם?
ואולי תפסיקי לחפש בכלל מוסכים ותתחילי לחשוב על מכירה, את אומרת בעצמך שנמאס לך מהאוטו הזה. בכל מקרה מוסך לא מורשה יש בפתח תקווה, מוסך התלתן ותדברי עם אבי 057-8883038 אני די בטוח שאותם תקלות שתיקנת אצלם יכלת לתקן בחצי מחיר בתלתן. התקשרתי אליהם בשביל לדעת עלות מחיר לטיפול 20 אלף גדול ונתנו לי הצעה של 1200 ש''ח לפני כמה חודשים ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
יש בכלל מוסכים כללים טובים שמבינים בפיאט? (אני מדבר על כל הקריאת תקלות מהמחשב), איתור ופתרון הבעיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אפשר לדעת מה היו התקלות?
מוסך התלתן לא תמיד זול יותר ממוסך שימשון. בדוק.
![]() |
#8 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
נכון!
![]() |
#9 |
סמב"צית
|
בהמשך לשאלות מה היו התקלות ומה אני "סוחבת" (למרות שזה ממש לא רלוונטי לשאלה שלי
![]() אני "סוחבת" רק דברים שחיים לא מבין בכלל למה באתי איתם למוסך.. שומדבר שמחייב טיפול. מי שמכיר אותי פה יודע כמה אני קנאית לרכב שלי. מבחינת בלאי טבעי, הכל ניתן לויכוח. אבל העובדות הן שיש לו יותר מדי ממנו. הרכב טופל כל ימיו במוסך מורשה והוא היה שמור בקנאות אצל הבעלים הקודמים ואצלי. (ונקנה עם אישור אישי של חיים שביצע לו בדיקה מקיפה) להלן כמה דוגמאות מהשנה האחרונה בלבד: -כבל זרם ראשי -מנוע מגבים -כבל הארקת מצבר -חוטי הצתה (שהוחלפו כי הרכב לא היה מניע כשהוא היה חם. זה היה לפני עשרה חודשים והשבוע הבעיה חזרה. ישבתי באותו חצי שעה שיתקרר קצת ורק אז יכולתי להניע) -מסנן מזגן, מעבה מזגן -רפידות בלם, בלמים קדמיים ואחוריים, רפידות בלם, דיסקיות, נעליים, דרמים (רובם כבר פעמיים בשנה, ואני נוסעת הרבה מתחת לממוצע) -מאוורר מזגן -מצת -מנוע הגה -ציריות ועוד רבים וטובים. למי ששאל למה אני לא מחליפה אותו - אני מאד רוצה להחליף את הרכב אבל בהתחשב בעובדה שאני סטודנטית בלי הרבה ממון, זה לא ממש מתאפשר כרגע. אין לי כוחות כרגע להכנס לשוק המשומשות ולעבור את כל התהליך שוב. אם אשמע על מישהו שמוכר את הרכב שלו בטווח המחירים שלי אלך על זה, אבל אני ממש לא מתחילה לחפש ביד 2 וכו' כרגע. (נ.ב. הדרישות הן עד 35K, מעדיפה פונטו ספייס/פנדה 05 ומעלה. משמע אני חיה בסרט ![]() והבנתי שהתלתן לא זולים בהרבה משמשון. אז יש המלצות אחרות? נ.ב. אני לא אעזוב את שמשון בשביל הפרש קטן במחירים... מבחינתי סתם שיהיה מוסך כללי שיעשה לי טיפולים קטנים (טיפולים גדולים אני אמשיך אצל שמשון לדעתי)
גאה להיות בעלת ספייס 01 אוט' ELX, שאני מבטיחה לאהוב אותה כמו את האונו ![]() נערך לאחרונה על ידי danceoflife : 12-12-10 ב 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התקנת אימובילייזר-המלצות | got-fiat | בעלי מקצוע | 21 | 02-10-08 11:43 |
המלצות על מוסכים | פורום הגראז' | 32 | 11-08-07 14:21 | |
לצערי פונטו 97 - 17000 שקל | מכירה | 0 | 15-06-07 00:09 | |
לצערי אני נפרדת מהבראבו שלי..... | פיאט כללי | 0 | 22-02-07 20:15 | |