![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: hgt
|
א. תתחדש!
ב. שאתה לוחץ על הברקס הסימן נדלק? אם כן, יכול ליהיות בעיית מגעים פשוטה. אם לא, ליאור ענה. ג. שאתה סוגר את הסאנרוף הוא אמור להיעצר שהוא במצב סגור, ככה לפחות זה אצלי. מקסימום שלח יד תבדוק.. ![]() ד. החום אמור לעמוד בערך בהתחלה של קו החצי. נערך לאחרונה על ידי *ניר* : 01-12-10 ב 22:20. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
הוא נפתח נסגר הכל טוב ויפה
אבל שאני בא לסגור אותו הוא לא נעצר לי מתי שהוא ואני לא יודע מתי לעצור אותו החלון של הסאנרום בחלקו האחורי אמור להיות שקוע טיפה מתחת לפח או טיפה מעליו? לגבי חום מנוע נשים על זה העין בשבוע הקרוב |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
תעלה תמונות של הHGT שלך
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
רציתי לבוא למפגש יום שישי אבל הוא בשעה לא מתאימה(רבע שעה לפני כניסת שבת) ואני לא נוסע בשבת(והולך לבית כנסת)
ככה שזה לא כל כך מתאים שישי הקרוב נקווה שמפגשים הבאים יהיו בשעות 1-2 בצהריים בשישי ככה יהיה אפשר לבוא לגבי תמונות אני חוזר כל יום בחושך ככה שלצלם אין לי אפשרות חוץ מיום שישי ורק היום רכשתי אותה |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
נורה צהובה:
אם נדלקת בלחיצה על ברקס - לבדוק נורות ברקס אם נדלקת בהדלקת אורות נסיעה שלב 1 - לבדוק את הנורות מסביב כולל הקטנות בפנסים הקדמיים + מספר אם נדלק בשלב 2 לבדוק תקינות נורות אורות קדמיים |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם אני זוכר נכון, אתה אמור ללחוץ על כפתור הסאנרוף עד שהוא מפסיק להגיב, ואז זה סגור.
ממצב פתוח לחלוטין (בהנחה ומדובר בסאנרוף מקורי שנכנס לתוך הגג שהוא פתוח לחלוטין), למצב סגירה, אמורה להיות בסוך עליה קטנה של החלק האחורי. לגבי חום המנוע. המחוג צריך להישאר על השנתה בחצי. עם נטייה לחלק התחתון שלה. כל סטייה מעבר לזה מרמזת על משהו לא תקין. נורת נורות בלוח שעונים יכולה להעיד על נורה שרופה, לא מתאימה, או בעיה מגעים (אם זה נדלק לסירוגין ללא עקביות), מלבד נורות ראשיות. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
..
כמו שאמרו כאן,מנורת בקרת האורות מראה על נורה שרופה שלא סוגרת את המעגל.
תבדוק את תקינות כל הנורות. הסאנרוף נסגר מכל מצב שאתה לוחץ על הכפתור עד שהוא נעצר אוטומטית. אצלי משום מה המנורה שמעידה על חגורות בטיחות לא עובדת,יכול להיות שביטלו אותה? בהונדה של חבר היא בוטלה על ידי הוצאת היונית שנמצאת במנגנון מנעול החגורה(האדום שמקובע לכיסא). החום אצלי הוא על החצי זליגה עדינה ממש בחלקו העליון של הקו, לא זז ממנו, יורד כן כשאני מבצע נסיעות בין עירוניות ושמזווג האוויר נוח,מיום קנייתו של הרכב נעשה שימוש רק במיים מקורים,נבדק מעבר המים של המשאבה בעת ביצוע הטיימינג אין סימן ל 0.01% של קורוזיה,בוצה,ירוקת וקורוזיה. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
תודה לכולם,
המנורה של האורות עכשיו כבר לא נדלקת לי כנראה זה הסתדר כי בתהחלה קניתי היא נידלקה פעם ב....ועכשיו בכלל כבר לא...נקווה שימשיך להיות ככה. לגבי הסאנרופ אמר לי שחרון שצריך לעשות לו כיוון(לשחרר את הברגים ולכוון) איפה אני עושה את זה?מי יודע לעשות את זה? ניתן לגרז את הסאנרופ?או יש חומר מיוחד בשביל זה? תודה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך עזרה בבקשה | avielg | פונטו - טכני | 4 | 25-09-10 17:43 |
| חודש אם הפונטו צריך עזרה לגבי חימום ברכב | doctor99 | פונטו - טכני | 27 | 05-11-09 09:28 |
| שלום צריך עזרה בבקשה... | nameless | פורום המועדון | 1 | 29-03-09 18:19 |
| בבקשה צריך עזרה : נדלקה לי נורה | Hananel | פונטו - טכני | 10 | 13-06-08 15:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד