![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
מאריך פלאג נשבר ונשאר החצי הדק בראש מנוע
הרכב שלי היה במצב על הפנים ועבר שיפוץ מכני...
סרנים (בולמים) קידמיים חדשים משאבות ברקס אחוריות,סנדלים קידמיים,משאבת בלם מרכזית צמיגים חדשים פלגים bosh חוטי הצתה PSI-סיני לא היה משהו טוב במקום בו קניתי חיישן קראנק היה תקין אך הוחלף כי כבר קניתי-חשבתי שהטורים הלא יציבים זה בגלל זה נמצאו שיניים שבורות בטיימינג-שהן היו הבעיה לטורים לא מדוייקים גמגומים וחוסר סחיבה. ממיר קטיליטי חדש. דוד משתיק אחורי חדש,שאני חושב שאני יחליף לדוד זרימה חופשית,סתם בשביל הרעש היו לי בעיות חשמל ברכב שנמצאו בבעיה בקודנית,הלכתי לחשמלאי שיעיף אותה ויסדר את החשמל ברכב כולו. מצבר חדש. ראש מנוע שופץ. קלאטץ חדש. מסרק הגה,מוט הגה חדש,וכיון פרונט. עכשיו יש עוד בעיה אחת לא פשוטה. 1-כנראה שברכב שלי יש בעיה עם הרינגים כי הוא לא סוחב וששמתי מארכי פלאגים זה הפסיק. אחד המאריכים לא חיברתי טוב ובאמצע נסיעה חדר שמן על הפלאג ואכל את החוט הצתה. כשהוצאתי את הפלאג שמתי לב שחצי מהמאריך נשאר בתוכו ואין גישה להוציא אותו ועכשיו הפלאג מתברג לא כלכך כי זאת לא ההברגה שלו נשאר החצי הצר של המאריך. ככה שאני שם פלאג חדש האוטו לא מעשן אבל אחרי שעה שעתיים הוא מתחיל להעשן והאוטו חוזר לקדמותו,או שאני צריך פלאג שההברגה שלו יותר קטנה שאת זה לא מצאתי ואני לא יודע אם זה יתאים,או שאני יצטרך לפתוח את הראש מנוע כדי שתיהיה לי גישה (אגב הוא אחרי שיפוץ) ואז כבר שווה לי להחליף רינגים,רק שאין לי מקום להתעסק עם זה ולא הרבה יידע,כדי לעשות משהו צריך לדעת ב-100%. (יאיר מהמועדון הציע לי עזרה בפרוייקט של החלפת רינגים אך יש לי בעיה של מקום-אין לי איפה לעשות את זה). אם יש מוסך באיזור ראשון בת-ים שאפשר להציע עליו או הצעה אחרת לפתרון הבעיה . אשמח לעזרה
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מי החליף את כל מגילת האסתר הזאת
לדעתי אתה לא צריך מוסך בשביל להחליף רינגים. פותחים קרטר ומוציאים את הבוכנות מלמעלה. לא הבנתי איך משפריץ שמן לפלג הרינגיים כל כך גמורים |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
כן במצב שאם אני לא שם מאריכים האוטו נוסע רגיל אבל תוך כמה דקות נסיעה חוזר לעצמו.
העשן לבן ברמות מטורפות, מים אף פעם לא חסר,אך שמן כל הזמן חסר ואין שום נזילות שמן והאוטו לא מתחמם. עשן לבן נטו רק שמן,בדוק זה הרינגים,אני מקווה שזה לא משהו נוסף . כמה זמן יכול לקחת תהליך החלפת הרינגים?
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צריך ניסיון בהחחלפת רינגים בכדי שהטיפול יהיה קל
על הדרך צריך להחליף גם מיסבים לטלטלים במוסך יעלה לך בסביבות 3000 ש"ח. למסכנה הגעתי בפונטו דור 1 מעל 150Kק"מ כשמשפצים ראש מנוע צריך גם להחליף רינגים העלות לא יקרה וכדאית וכמו שסיפר דוד על לחץ העוקה הסבר מהספרים |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדריך להתקנת שעון חום מנוע ומד סל"ד בפונטו דור 1 | רפי לין | פונטו - טכני | 0 | 27-05-10 03:35 |
| מד-טמפרטורה נשאר על הרבע לאחר ראש מנוע | 0r3n | פונטו - טכני | 11 | 04-04-10 15:57 |
| מנוע מקרטע, פלאג עם אבנית, הלך ראש? | איתי_ | אונו - טכני | 5 | 15-03-08 23:50 |
| פונטו 60 - בעיות בראש מנוע | פורום הגראז' | 5 | 10-02-07 20:13 | |
| איזו בדיקה מהירה עושים על מנת לראות שהבעיה היא בראש מנוע? | פורום הגראז' | 2 | 21-06-06 01:16 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד