![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו S60
|
אונו S60 שנת 93, מנוע נכבה+קפיצות בנסיעה באמצע האצה
שלום לכולם
אשמח לעזרתכם בשבוע שעבר באמצע נסיעה רגילה ובעת הגעה לסביבות 70 קמ"ש כאשר הרכב בהאצה לקראת 90 כלומר הרגל על דוושת הגז, פתאום יש קפיצה כפי שקורה שהרגל מחליקה בטעות מהדוושה אני ממשיך ללחוץ על הדוושה אולם לחצי שניה הרכב לא מגיב והמהירות יורדת הרכב נכנס למוסך שם איבחנו (לאחר נסיעת מבחן) קצר חשמלי החליפו מה שהחליפו, הרכב חזר לנסיעה חלקה ללא בעיות מאז יציאת הרכב מהמוסך עבר שבוע ו-200 ק"מ פחות או יותר של נסיעה חלקה ורגילה לחלוטין. היום התקלה הנ"ל חזרה.... רק שהפעם קיבלתי תוספת נכבדה של כיבוי מנוע באמצע נסיעה ובמיוחד כאשר אין לחיצה ממושכת על דוושת הגז (כגון האטה לקראת עצירה) נסיון להעלות טורים ידנית בעזרת צ'וק לא עזר יש לציין כי המנוע נדלק ללא קושי מיד לאחר שכבה עצמאית יש למישהו רעיון / נתקל פעם בבעיה? ד"א, חשבתי שאולי מדובר בדלק מהול אך במוסך אמרו שאין סיכוי האם ייתכן וזאת הבעיה? תודה נערך לאחרונה על ידי nedved : 17-11-10 ב 15:19. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מנוע כבה
ראשית החלף את מסנן (פילטר) הדלק שיתכן שהוא ישן וסתום.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
רפי שלום
הרכב מתוחזק ומטופל באופן קבוע עברו אולי 8000 ק"מ מהטיפול האחרון האם הגיוני לפילטר דלק סתום? תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
שלום לך..
האוטו שלך מודל 93.. אני מניח שהוא עם קרבורטור ומפלג.. לפי התאור שלך, נראה שהרכב מתנהג ברגע הארוע כאילו שסגרת סוויץ'. האם זה המצב? אם כן, הבעיה יכולה להיות כויל שמפסיק לתפקד לכמה רגעים, סוויץ' ישן עלול לנתק את המתח בכביש משובש, יש גם מצב למודול הצתה שמפסיק לתפקד בעת שהוא מתחמם. קרה לי בפיז'ו 309. לאחר קירור חזר לתפקד רגיל. יש אלף ואחת סיבות לזה, אבל עלול להיות קשה לאבחן את התקלה אלא אם כן היא מתרחשת בזמן אמת במוסך.
דוד קלדרון - רע"ן חקירות | רשות האוכלוסין, ההגירה ומעברי הגבול | http://www.piba.gov.il פתרונות מחשוב ותכנות בסיסי נתונים לעסקים קטנים (VBA/ ACCESS) נערך לאחרונה על ידי davidka : 20-11-10 ב 23:34. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
כאשר המנוע כבה זה בדיוק כפי שהיה קורה אם הייתי סוגר סוויץ' באמצע נסיעה
הקפיצות וחצי השניה שהרכב לא מאיץ דומה להחלקה של הרגל מהדוושה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
שלום רב !
בדוק אפשרות ללחץ לקוי ממשאבת הדלק, מסנן סתום למרות שהוחלף בטיפול הקודם, מודול הצתה, ואו קרבורטור סתום. בברכה צביקה
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מסנן דלק סתום
לא נכתב שהוחלף מסנן דלק אלא שבוצע טיפול וכבר ראיתי שיש גם מוסכים שלא מחליפים את מסנן הדלק.
בכל מקרה, כפי שגם צביקה כתב, בדוק את מסנן הדלק שאינו סתום. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו שנת 95 נכבה ונדלק באמצע נסיעה | ידידיהפ | פונטו - טכני | 6 | 06-08-10 09:56 |
| פיאט פונטו 95 נכבה בנסיעה | דנה | פורום המועדון | 7 | 24-05-10 16:29 |
| קפיצות מוזרות בנסיעה בהילוך שני. פונטו דור1 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 6 | 20-03-10 23:43 |
| והנה היא שוב מתפנקת- מנוע נכבה באמצע נסיעה | בראבה מפונקת | בראבה - טכני | 18 | 10-02-09 00:24 |
| פונטו 2002 נכבה בנסיעה.. | itai182 | פונטו - טכני | 33 | 06-04-08 16:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד