![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
שלום לך
אם יש משהו שצריך להיזהר ממנו בכל מחיר זה מוסכניקים חאפרים שבעבודתם המרושלת הורסים לנו את המכוניות ומוציאים להן שם רע..
מרפרוף בגוגל שעשיתי עכשיו, הגעתי למסקנה שאני לא הייתי קונה מריאה. יכול להיות שכשהייתה חדשה לגמרי היא הייתה בסדר ויכול להיות שאם היו מטפלים בה מהרגע הראשון לפי הספר, אולי השם שלה היה יותר טוב ממה שהוא כיום. כרגע המצב שלה לא טוב בשוק. ראשי מנוע עדינים ונאכלים במהירות הבזק, התחממויות בלתי פוסקות ובעיות חשמל. שוב, הכול יכול להיות תוצאה ישירה של טיפול לקוי ולאו דווקא בעיות מהבית אבל לך זה כבר לא משנה מה הסיבות. יש תוצאות. לחבר שלי לעבודה הייתה כזו והוא עשה לה ראש מנוע פעמיים בטווח של חודשים ספורים.. (עשו עבודה גרועה). הוא קילל אותה מספיק עד שבסוף אישתו נכנסה איתה בעץ ובא לציון גואל.. (לעץ שלום) אבל ברצינות, הטיפול שמכוניות מקבלות כאן בארץ הוא מחפיר (לא מדבר על הנדירים כמו שמשון) והנה לך חרא של אוטו ולא תמיד באשמתו..
דוד קלדרון - רע"ן חקירות | רשות האוכלוסין, ההגירה ומעברי הגבול | http://www.piba.gov.il פתרונות מחשוב ותכנות בסיסי נתונים לעסקים קטנים (VBA/ ACCESS) נערך לאחרונה על ידי davidka : 09-11-10 ב 14:02. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכישת פיאט מריאה | גדי אנציו | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-12-07 19:34 |
| פיאט מריאה-תקלות | פורום הגראז' | 4 | 03-10-06 22:43 | |
| פיאט מריאה | פורום הגראז' | 3 | 18-09-06 23:39 | |