![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat ponto sx 2002
|
גם לי יש את אותה בעיה עם הנורה יש עוד מצב שבו כל הנורות עובדות והכל תקין אבל אם נורה אחת אפילו היא 5 וולט ולא וולט אז המנורה הצהובה תדלק .
אצלי בדקתי את כל הנורות חוץ מאחת שמחר אני ייעשה את זה ואבדוק כמה וולט יש לי בנורה בלוחית רישוי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
וואט ולא וולט שזה המתח 12 VDC
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
עברת נורה נורה?! אצלי אפילו אם אני עושה סיבוב אחד של הידית אז הנורה נדלקת, נראה לי הבעיה בנורות שמאחורה (של האורות ברקס/חנייה)..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם היא נדלקת בסיבוב הראשון, אז יש בעיה או בנורות החניה מקדימה, או בנורות הדרך מאחור, או בנורה של לוחית הרישוי.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אכן, בקליק הראשון נורות החניה מקדימה, נורות הדרך מאחור ונורית לוחית הרישוי אמורות להידלק.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אוקיי, מסתבר שבאמת היו חסרות לי נורות חנייה (שתיהם).
כעת לאחר שהוספתי אותם הנורה לא נדלקת. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הברקסים אז הנורה נדלקת (למרות ששתי הנורות פועלות) ייתכן והנורות ששמו ברכב לא המתח המתאים, איך מפרקים את הבקלית של הפנסים האחוריים? אני מעוניין לבדוק איזה נורות שמו לי שם, מה המתח המומלץ? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
אורות ברקס
אור הבלם המרכזי שבחלון האחורי פועל ?
לפירוק הפנסים האחוריים אתה צריך את הכלי היעודי שנמצא בערכת החלפת הגלגל. זה מפתח צינור משושה שאיתו אתה פותח את האומים שמחזיקים את הפנסים למקומם: מתוך האוטו, בחלק באחורי, אתה תראה בכל צד שני כיסויים עגולים. תוציא אותם בשליפה עם מברג דק ואחר כך תפתח את האומים עם הכלי. אחרי שהפנס כולו נמצא ביד שלך (אחרי שניתקת את הקונקטור) יש לפרק בכל פנס שלושה ברגי פיליפס על מנת לפרק אותו לחצי ולהגיע למנורות. רוב הסיכויים שהמנורות שאמורות להיות כתומות, התקלפו מהחום ונשארו שקופות. כדאי להחליף אותן ואז פתאום אתה תקבל איתות כתום יפה ולא חצי לבן... יש גם סיכוי שתמצא נורה או שתיים שהשחירו. גם אותן רצוי להחליף. בעניין חוזק הנורה, בכל חנות חלקי חילוף נורמלית אמורים לתת לך את הנורה הנכונה. רק תגיד איזה רכב ואיזה שנתון.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מספר שאלות לאחר רכישה של פונטו 60 S ידנית שנת 2000 | davidka | פונטו - טכני | 47 | 25-10-10 04:04 |
| כמה שאלות על הפונטו 2005 לאחר הקנייה | avhyh | פונטו - טכני | 6 | 22-08-10 02:27 |
| בשעה טובה ומוצלחת | lrl23 | רכב כללי | 7 | 10-07-09 21:32 |
| פוליס ווקס - מספר שאלות לאחר חיפוש | פורום הגראז' | 9 | 04-06-07 17:21 | |
| בשעה טובה מצאתי ג'אנט לקופה | מועדון פיאט ישראל | 30 | 23-05-07 01:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד