![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#37 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
יאיר אני אשמח אם תשלח לי שוב את מספר הטלפון שלך כנראה מחקתי את ההודעה,אני לא מצליח לפתור את הבעיה,כרגע אני פותח את הבלוק שנמצא מעל משאבת הדלק מתחת למושבי הכסא האחורי,לבדוק אם מגיע מתח למשאבת דלק,אם לא מגיע יש משהו שמקצר ,קיבלתי מחשב משומש מאותו דגם של הרכב שלי S55 שנת 96
(אני לא חושב שאמורה להיות בעיה עם הדגם),אך הבעיה לא נפתרה,יש כנראה משהו שעושב קצר אני מתחיל להשתגע שאני לא מצליח לפתרו את הבעיה ,אני וחשמל לא מסתדרים טוב יחד. למישהו יש מושג איך מבטלים את הקודן יכול להיות שהבעיה באה ממנו והוא מנטרל כי הוא כל הזמן עושה רעש מוזר,את האזעקה נטרלתי עם המפתח שלה. שהאזעקה הייתה מחוברת והייתי לוחץ על הכפתור של המצת היא הייתה פועלת עד שהייתי עוזב ושהייתי עוזב היו צפצופים למשך דקה מהקודנית (בדקתי גם במצב בו המחשב היה מנותק וזה קרה לכן אני חושב שהבעיה היא לא המחשב) אשמח אם מישהו יענה לי תודה רבה! |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה במחשב של הרכב,עלויות... | TalMetro | פונטו - טכני | 11 | 13-05-09 15:17 |
| איפוס תקלות במחשב- ספייס 16V | dedo1 | פונטו - טכני | 0 | 10-05-09 12:42 |
| בעיה במחשב פונטו/ תיבת הילוכים | supergirl | פונטו - טכני | 1 | 16-04-09 00:43 |
| איפוס כרית אוויר במחשב | itai182 | פונטו - טכני | 7 | 22-09-08 17:20 |
| בעיה מוזרה במחשב דרך ובמחשב רכב (ELX 2001) | פורום הגראז' | 12 | 16-07-07 22:35 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד