![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אבא של חבר לא צדק.
מדובר מנורת אזהרה. הייתה/יש לך תקלה במע' הזרקה/הצתה של הרכב. התקלה נרשמה במחשב רכב. בכדי לזהות מה התקלה יש צורך לגשת למוסך מורשה ולהתחבר עם אקזמינר (מחשב לבדיקת תקלות) למחשב רכב. יכול להיות הרבה מאוד סיבות ותקלות שונות. הרכב נוסע טוב? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבה
|
אז אני יפרט לך ככה- אני נהג חדש והקלאץ' שלי קשה (ישן) אז לקח לי זמן להתרגל, לפני מספר ימים האוטו שלי ניכבה בדיוק כשהחנתי אותו לאחר מכן ניסיתי להתניע, היה את הרעש ההתנעה אבל האוטו לא התניע, חיברתי כבלים, לא עבד, הגעתי למסקנה שהסטראטר או הפלאגים הכלו לעולמם והמצבר נראה לי בסדר אחרת הוא היה מניע עם כבלים.
אחרי המקרה הזה יצא לי לנסוע עוד 3-4 פעמים- פשוט דירדרתי את האוטו בירידה הכנסתי לשני והוא התניע ונסעתי לדרכי אבל אתמול האוטו שוב ניכבה ובמשך 4 או 5 פעמים ניסיתי להניע בירידה והוא לא הניע ורק בפעם האחרונה לפני שהחלטתי להזמין גרר הוא הניע והנורה דלקה בכל משך הנסיעה מהמקום בו נתקעתי עד לבית שלי שזה בערך 2ק"מ נסיעה.... אשמח אם תיתן לי תשובה ואם ישנה תקלה שאתה רואה בבירור כמה היא תעלה בערך? תודה על העזרה
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
כמו שנאמר, צריך להתחבר עם אקזמינר.
חיבור וסריקה עולה 250 ש"ח. אין מה לנחש עכשיו. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבה
|
אוקיי הבנתי, תודה רבה לך
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בלוח שעונים | unoies | אונו - טכני | 2 | 13-04-09 23:26 |
| שאלה בקשר לנורת בלם יד בלוח שעונים | דודו אבוטבול | פונטו - טכני | 14 | 19-03-09 12:01 |
| נורה דלוקה בלוח שעונים | yaniv hgt | פונטו - טכני | 15 | 29-05-08 20:09 |
| תקלה בלוח שעונים, מד מהירות לא עובד. | ori | אונו - טכני | 5 | 21-01-08 21:20 |
| בעיה בHGT שלי דולקת לי המנורה של הנורה הכתומה | פורום הגראז' | 2 | 25-11-06 21:57 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד