![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: punto
|
צטט:
לא נשמה הכל נבדק אבא שלי מבין במכוניות גיר התכוונתי לגירים היפים הספורטיבים האלה הקילומ טר לא הורד הוא יד ראשונה והוא אח בבית חולים הרכב בקושי נסע ולגבי הכוחות סוס הם 60 בדקתי בגלל זה המחשבות על הרכב |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
מה זה גיר ספורטיבי יפה???
![]() אתה מתכוון לידית הילוכים? הרכב הוא בעל 75 כוח סוס! אני לא יודע מה אתה בדקת
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
חברה אני חייב את העזרה שלכם ממש
אני מחר כבר כנראה סוגר אותי שוב אני צריך שמי שמבין שייעצך לי למה האוטו שמור אבל בכל זאת |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
זה שהבחור אח בבית חולים = שהק"מ אמיתי ?
זה שאבא שלך מבין במכוניות זה טוב ויפה, "הכל נבדק", מה בדיוק אבא שלך בדק? גם אני חייב לדעת מזה הגירים הגירים היפים הספורטיבים האלה? איפה הרכב טופל, יש הסטוריית טיפולים ? היו תעונות? מה מצב מכני של רכב? (נזילות, רעשים, שריקות וכו') מה מצב קוסמטי של הרכב? (פנימי, חיצוני) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
צטט:
שמע הרכב שיך לאח בבית חולים ולא לאיזה ילד שרק עכשיו הוציא רשיון זה כבר משו אבא שלי בדק תמנוע אין נזילות שמן אין נזילות מהרדיאטור ולגבי הגירים זה לא גירים טעיתי זה ידית הלוכים ספוטריבית הרכב טופל במוסך סיאט ירושלים אין תאונות הרכב שמור בכל מקום לא תמצא שריטה גם חיצוני בקיצור הבנאדם השקיע תנשמה באוטו ואולי איזה שעה היינו אצלו היום מחר אבא שלי בודק תאוטו שוב יותר לעומק עם עוד חבר שלו מוסכניק ואז נדע עם לסגגור לגבי שמור לא שמור אני יודע מה הרכב שמור אני רק רוצה לדעת דבר אחד סיאט איביזה שווה? או שעדיף לקנות ספייס ידנית |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התלבטות בין פונטו ספייס לסיאט איביזה | guyguy | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 21-08-10 00:48 |
| פונטו GT וסיאט איביזה - דריפטים ביוון | אתגר | תמונות וסרטונים - פיאט | 7 | 02-02-10 21:21 |
| למכירה ג'אנטים של איביזה טורבו | פיליפ | מכירה | 25 | 24-12-09 02:56 |
| למכירה סיאט רונדה (המקבילה של ריטמו) | צביקוש23 | מכירה | 0 | 21-03-09 03:53 |
| חלקים לסיאט איביזה 2001 (3 דלתות) | amimalka | רכב כללי | 0 | 18-08-08 01:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד