![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מעניין שהבוכנות לא עובדות בצורה של 50/50. במקום יש שימוש במשקולת החיצונית ההיא.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שמתי לב לזה CAVEMAN אתה צודק מעניין איך המנוע יתחיל פעולתו ברגע שהמשקולת צריכה להזיז את הבוכנות ??!!! איך התגברו על זה .? במיוחד בהתנעות קרות וקשות
עוד שאילה השסתומים למעלה עדיין עובדים אחד כן ואחד לא כלומר בוכנה אחת גוררת השניה לא??? איך זה?!! נערך לאחרונה על ידי ברא : 17-09-10 ב 21:03. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
המנוע עובד כמו מנוע ה-500 המקורית וכמו רוב מנועי ה-2 צילינדרים, 4 פעימות. שתי הבוכנות עולות ויורדות יחד, אבל בין הצילינדרים יש 180 מעלות, כשצילינדר אחד בפעימת דחיסה, השני בפליטה. המשקולות נועדו לאזן ולצמצם ויברציות.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מובנת לי צורת העבודה.
סתם מעניין שלא בחרו ללכת בתצורה של 50/50. כלומר, כאשר בוכנה אחת נמצאת פיזית למטה, השנייה למעלה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
התצורה של בוכנה אחת עולה והשנייה יורדת היא תצורה לא קונבנציונאלית כי פעימות הכח אינן במרווחים קבועים. המנוע אמנם יציב יותר ממנוע בו שתי הבוכנות נעות יחד בו אין משקולות איזון, אבל בשימוש במשקולות האיזון נפתרת רוב הבעייתיות שבמימוש הקונבנציונאלי.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הרכש החדש שלי =] | דניאל_חיפה | רכב כללי | 4 | 23-03-10 01:25 |
| חלקים לפיאט 600 שנת 69 מנוע 636 סמ'ק | command sergeant major | קניה | 6 | 08-12-08 01:47 |
| התאמת מנוע ח"ח מפיאט פונטו לפיאט אונו | /F/I/A/T/ | אונו - טכני | 3 | 20-03-08 22:28 |
| מנוע עובד על שלושה צילינדרים - אונו 95 הזרקה | פורום הגראז' | 13 | 15-04-06 13:43 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד