![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500
|
הבנתי. אם ככה לסיכום- במידה והרכב לא מבלה יותר מדי בפקקים, לא ייגרם נזק אם אצמד להוראות היצרן לעניין תקופת ההחלפה המקסימלית?! מישהו יכול לאשר כי בגרנדה 1.4 זה באמת 24 חודשים?!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
היצרן אומר הרבה דברים נו אז מה?
חשבת על זה שהנתונים הללו מתבצעים בתנאי מעבדה מבוקרים? חשבת על זה המבדקים מתבצעים בתנאים אופטימלים? אני רואה זאת בצורה אחרת ממך, אני רואה בהוראות היצרן כהוראה מקסימלית, מה זאת אומרת? היצרן אומר לך במקסימום ובמקרה הגרוע ביותר תחליף טיימינג כל 80,000 ק"מ, והחכם עיניו בראשו, ומבין שבאקלים של הארץ ישנו בלאי גבוה לרצועה, והרצועה מתעייפת, ולכן אחליף 10.000 ק"מ לפני מה שהיצרן אמר. אני עוד לא ראיתי יצרן שהביא למישהו מנוע חדש, כי הרצועה נקרעה לו והלך המנוע למרות ששמע להוראת היצרן. מה הבעיה עם שמן - הבעיה עם שמן שאת התוצאות שלו אפשר לאמוד רק לאורך זמן, לא ניתן לראות תוצאה מיידית בשטח כמו קריעת רצועה, שמן אפשר לראות לאורך זמן, לאחר שנתיים אם המנוע עוד שמור ויש לו בלאי נמוך וקומפרסיה מצויינת וכו' אזי החליפו שמן בתדירות נכונה והכל תקין. אבל אם לא? אז כבר אין אחריות, ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות. בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
בתקווה שעזרתי, סער נערך לאחרונה על ידי saar : 02-09-10 ב 02:47. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה
|
אני ממש לא מסכים עם saar.
לגבי תצרוכת דלק הדבר הוא נכון, הרכב נבדק בתנאים אופטימליים מכיוון שישנו אינטרס חזק מאוד ליצרן להביא נתוני צריכה טובים. לעומת זאת בכל הדברים הקשורים למנוע או לתפעול תקין של הרכב היצרן ממש לא מספק נתונים מקסימליים, להיפך מוניטין היצרן מונח פה על הכף. לכן לדעתי הנתונים לגבי טיפולים וחלקים מתכלים הם אפילו אופטימיים, היצרן לעולם לא יקח את הסיכון. אם הוראות היצרן הם כל 30K לדעתי אם השמן הוא איכותי אתה בהחלט יכול לישון בשקט. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
שלומי, אתה יכול לא להסכים עם סער עד מחר, זה עדיין לא אומר שאתה צודק. בקשר למוניטין- שווה לתחת, לך תספר את זה לחבר'ה מטויוטה ו-umi. טיפולים עושים לפני הזמן תמיד אם רוצים רכב שמור ותקין, אתה תעשה טיפולים על המטר האחרון ונראה מי צודק, כמו שסער אמר, זה נמדד לאורך הזמן לא מעכשיו לעכשיו.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
ליאור, +1.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפולים לפיאט גרנדה 2008 | obender | גרנדה פונטו - טכני | 3 | 27-08-10 06:13 |
| שאלות תחזוקה ותפעול פונטו גרנדה 2008 | אוריגמיש | פיאט כללי | 17 | 28-01-10 10:30 |
| רכישה מטרייד מובייל - פונטו גרנדה 2008 | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 22-01-10 13:07 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
| פיאט גרנדה פונטו מודל 2008, אחרי מתיחת הפנים: המהפך. התרשמות אישית | stio | פיאט כללי | 53 | 13-09-08 01:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד