![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
שלום ידידי,
אשמח לדעת מהיכן הבאת את הנתון כי המישכון מתבטל אוטומט לאחר 10 שנים? כמו כן, הביטול אמור להתבצע בו באותו הרגע בו מתבצע ביטול השיעבוד. לרוב הדבר לא קורה, ויש לרדוף אחרי אותו סניף ספציפי (במקרה שלי בנק לאומי בקרית שמונה), ולבקש מהם שיבטלו את המישכון. יאמר לזכותם שאכן טיפלו בעניין בזריזות, ותוך שלוש שעות שלחו לי בפקס העתק כי בקשת ביטול מישכון, שאותו הם שלחו לרשם המשכונות שתוך 48 שעות מזין זאת במחשבו. *בנק לאומי ביטל המישכון לאחר 8 שנים שהוא ביטל את השיעבוד, בהתערבותי שהייתי צריך להתקשר אליהם ולתת להם מס' רכב ומס' ת.ז של החייב (שמופיע בתדפיס של רשם המשכונות). אני מסכים איתך שזה לא מפריע לשום פעילות סדירה, אך למען הסדר הטוב עדיף שהרכב יהיה נקי ממישכון.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice
|
סליחה על התגובה המאוחרת.
בטופס שבו מצויין המשכון יש תאריך תחילת המשכון ותאריך סיום המשכון והוא לא עולה על 10 שנים. בכל מקרה יש תאריך גג שמאוחר ממנו הרכב כבר לא ממושכן. כלומר או שמוחזר החוב או שהרכב מעוקל. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכישת רכב (פונטו ספייס 01) | נתי5050 | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 09-12-09 09:13 |
| עזרה בייעוץ רכישת פונטו ספייס | mr_sher82 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-08-09 22:08 |
| עצה לקראת רכישת פונטו ספייס 2001 ופיענוח תוצאות בדיקה | talsha | פונטו - טכני | 9 | 28-05-09 01:21 |
| חוות דעת לפני רכישת פונטו | ramip | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 27-08-08 19:38 |
| בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס | Carioca | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 10-03-08 22:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד