![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
טוב,מדדתי פעמיים צריכת דלק בפועל:
פעם ראשונה-מחשב הדרך הראה ממוצע של 1/15 280 ק"מ בערך (במדידה עשיתי את זה לפי ק"מ מדוייק) שרובם עירוניים,הצריכה הממוצעת בפועל יצאה 1/13... פעם שניה מחשב הדרך הראה ממוצע של 1/18 362 ק"מ שמתוכם 300 ק"מ בין עירוני כולל צירים קצת הרריים,ממש בקטנה,הצריכה הממוצעת בפועל יצאה 1/15.4 ,עכשיו אני שואל,האם זו צריכה נורמלית לרכב הזה? יש כאן עוד מישהו שמדד בפועל צריכה בפנדה רובוטית? אם כן אני אשמח לשמוע,כי זה נשמע לי צריכה קצת גבוה לרכב הזה. אגב,אני משתדל להאיץ בצורה עדינה ולעבוד בסל"ד נמוך ולא עובר את ה90-100 ,נוסע עם מזגן ומשתדל לשמור על קצב קבוע לאורך הדרך. נ.ב שלושה ימים עם פיאט 500 שכורה,יצאנו מהמרכז לירושלים,ירדנו לים המלח,ערד,חזרנו למרכז והסתובבנו עוד קצת והמחוג הדיגיטלי של הדלק ירד כל כך לאט (מיכל דלק 35 ליטר כמו בפנדה),שמנו 200 ש"ח דלק וזהו,אני לא האמנתי לצריכה הנמוכה בטירוף הזו,הרכבים שוקלים אותו הדבר פחות או יותר. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| gear unavailable בתחילת נסיעה | Rשף | גרנדה פונטו - טכני | 3 | 25-04-10 20:13 |
| רעידות רק בתחילת נסיעה | itai182 | פונטו - טכני | 3 | 12-03-09 23:22 |
| מה רציתי קצת שקט?! (או, רעשים ממצמד בתחילת נסיעה) | matanmelman | פונטו - טכני | 16 | 31-12-08 20:50 |
| חוסר סחיבה בתחילת נסיעה פיאט פונטו אוטו | גדי אנציו | פונטו - טכני | 1 | 07-07-08 07:17 |
| גימגומים בתחילת נסיעה באונו שלי. | ori | אונו - טכני | 0 | 03-03-08 20:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד