![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
יאיר בדיוק זה מה שהיה לי עם רנו קליו B שנת 2002
שבוע מתחמם ראש מנוע ושבוע אחרי רואים שיש שמן בתוך המים והמוסכניק התותח עבד עליי ועשה שוב ראש מנוע ויומיים אחרי עשה את הקולר ושבוע אחרי שיפוץ גיר שמעטים שמוכנים להתעסק איתו ולהזכיר שהמנוע היה 1600 שהקאדילק מרווחת לידו השתילו מנוע זה בצרפת עם פטישים ח ח ח אחרי התחמם שוב עם חברה שלי והחלטתי חד משמעית שאת הרכב אסור למכור ולעייף עוד מסכן בארץ שמחפש אוטו חסכוני למעט הכסף שיש לו שלחתי לגריסה וחזרתי לאונו עד ששדרגתי לספייס |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
YAIR
"חוצמזה זה שאתה מכונאי זה טוב וזה שאתה עושה מוסך מדרכה ועושה בשבילך זה מעעעוללללה "
יאיר חשוב לציין שאני אוהב מכוניות , יותר נכון אהבתי להתעסק במכוניות , אבל אף פעם לא עבדתי כמכונאי, פשוט היתה לי פיאט אונו 7 שנים ופירקתי אותה לחלקים והרכבתי ואז המשכתי באלפות רמיאו , להתעסק וחאז בגיל 21 הגעתי לפרק זמן שפשוט נמעס לי והחלטתי שאסור לבלזבז את הזמן מתחת למכוניות , ואפילו תמורת כסף פשוט נמאס, בזמנו הייתי מתקן לאנשים את הרכבים מתחת לבית כי נהנתי מזה, וצאז כל הניסיון, היום תאמת הייתי מעדיף לשלם כסף ולא להתעסק בחום הזה, אבל הפעם השיקול היה בגלל הסכום נלא נורמלי שנתנתו לי לתיקון כל המוסכים שהייתי בהם, כל המוסכים המורשים אמרו לי מתחיל ב- ערך ב-10000 ש"ח ויכול לגלוחש למלה, אז הפעם השיקול היה נכון. תיפ קטן לכל מי שמתעסק אם רכבים חדשים , לפני שאתם מתחילים להתעסק ברכב תנתנקו את המצבר שלכם, זה למדתי בגלל שלא עשיתי את זה הפעם ואחרי שהנעתי את הרכב היו לי הרבה מאוד תקלות כי ישל לי מחשב רכב ברכב, למזלי ניתוק המצבר עזר וכל הקלות נעלמו. אני גם הוסיף שבלי עיין הרע אני נדהם מהאמינות של שיש בקאדילאק. חברים אם למשהוא יש שאלות א צריך עזרה תמיד אשמח לעזור |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| במקום לקנות פיאט קופה , קניתי קאדילאק | blueuno | רכב כללי | 5 | 28-05-10 03:36 |
| הגה כוח (האם קיים באונו 96, ערוך) | unoies | אונו - טכני | 3 | 05-05-09 14:35 |
| פרויקט לאדה (09) | ronald27 | אוף טופיק | 0 | 26-02-09 17:00 |
| מסרק הגה לאונו (ערוך) | פורום הגראז' | 3 | 19-05-07 03:03 | |
| מגב קדמי באונו לא זז (ערוך) | פורום הגראז' | 6 | 11-05-07 18:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד