![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
להלן התייחסותי לדבריך - שים לב מה כתבת.
"הנסיעה לאילת הייתה אחלה, בחזור הרכב קצת התחמם אך לא ייחסתי לכך חשיבות. שבועיים אח"כ עליתי עם הרכב לצפת ובדרך הלוך וחזור הרכב התחמם כל כמה דק' וכמעט הגיע לנק' האדומה" באותו הרגע שהתחמם הרכב היה עליך לעצור בצד, לכבות אותו ולהזמין גרר למוסך, אתה לא עשית זאת, לפיכך מצינו שהגורם האנושי להלן אתה הוא האשם העיקרי לנזק. ברגע שראית שהרכב כבר כמעט ומגיע לנקודה האדומה (כפי שכתבת) כאן היה עליך לעצור מיידית ולהזמין גרר, למען האמת היה עליך לעשות זאת עוד הרבה לפני שהוא הגיע לנקודה האדומה. במקרה הזה - המוסך לא אשם - עם זאת, אם היה הגון, היה עליו לומר לך שהוא ממליץ להחליף טרמוסטט (כבר בטיפול הגדול) היות והרכב כבר עבר 87,000 ק"מ, ולכן רצוי ומומלץ להחליף טרמוסטט כצעד מניעה - ועוד ביחס שמדובר על פיאט אשר רגישות לחום, וכעת עכשיו קיץ. אך בהיעדר עצתו, אין מצב שהוא יספוג את הנזק, היות ואם היית עוצר מיידית את הרכב ומכבה אותו (איך שהמחוג עובר את החצי), הריי שהיית מונע את הנזק.
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אין עליך סער אתה רק מדבר חוכמות
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
אני כבר אמרתי את זה סער בטוח פילוסוף ... בן אדם חכם..!!!
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כוכב נולד - מישהו פה עוקב ? | PUNTO 2005 | אוף טופיק | 10 | 11-06-10 19:13 |
| פונטו HGT שנת 2001 לכבישי הצפון | bastard007 | הרכב שלי | 6 | 28-02-10 00:00 |
| מוסך מעולה (המלצה על מוסך שמשון - יהוד) | aviabutbul | בעלי מקצוע | 3 | 03-01-10 02:06 |
| לנצ'יה דלתא GT מודל 89' נצפתה היום בכבישי הצפון! יש פרטים על הרכב? | stio | רכב כללי | 0 | 19-06-08 22:30 |
| טסות "14 של פונטו 04 בצורת כוכב למסירה. | אדי.ו | פיאט כללי | 4 | 08-03-08 11:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד