![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
ראשית אני רוצה להגיד לך תתחדש על הרכישה. למרות כמה בעיות קטנות שחוויתי אני יכול להגיד לך שהאוטו מצויין ואני מאוד מרוצה מהרכישה שלו(קניתי לפני שנתיים בערך פנדה 2006 אוט').
איני מכונאי לכן לא אוכל להשיב לך לגבי הרעידות. רק אוכל לומר לך שאני בעל פנדה רובוטית אוט' 2006 ואיני מרגיש ברעידות אלה בתחילת נסיעה. לגבי הטיפולים, אני עושה את הטיפולים שלי במוסך המרכזי ברמת החי"ל בתל אביב ככה שזה יוצא לי בערך כמו שרשמת. לגבי הטיימינג, העלות היא רובה בגלל העבודה כי צריך ל"חפור" בתוך האוטו עד שמגיעים לרצועה. הרצועה עצמה לא אמורה לעלות כל כך הרבה (לדעתי בסביבות ה300 400, שיתקנו החבר'ה המבינים אם אני טועה) לגבי צריכת הדלק, זה פחות או יותר אותו הדבר כמו שמציג מחשב הדרך אם כי ברוב הפעמים זה טיפה פחות אך לא משהו משמעותי. מעניין לדעת אם הוא לוקח בחשבון כאשר מזגן פועל וכו'. בהצלחה, סע בזהירות
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| gear unavailable בתחילת נסיעה | Rשף | גרנדה פונטו - טכני | 3 | 25-04-10 19:13 |
| רעידות רק בתחילת נסיעה | itai182 | פונטו - טכני | 3 | 12-03-09 22:22 |
| מה רציתי קצת שקט?! (או, רעשים ממצמד בתחילת נסיעה) | matanmelman | פונטו - טכני | 16 | 31-12-08 19:50 |
| חוסר סחיבה בתחילת נסיעה פיאט פונטו אוטו | גדי אנציו | פונטו - טכני | 1 | 07-07-08 06:17 |
| גימגומים בתחילת נסיעה באונו שלי. | ori | אונו - טכני | 0 | 03-03-08 19:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד