![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
..
אני מעדיף ידני קראתי את הדביק על הדגמים אבל סתם קצת הסתכלתי ביד 2 באיזור מגוריי ומאוד נדיר למצוא ELX לעומת SX במידה ואני מתפשר על הSX איך הוא? איך הסחיבה? האמינות? צריכת דלק בתוך העיר
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
שרוצים דגם מסוים, צריך גם לדעת שיש מצב שצריך לנסוע רחוק מהבית, במיוחד בשביל דגם שמור, ברא, לא יודע מאיפה הנתונים שיש מעט elx ידני, שאני קניתי את שלי הקודמת, בדקתי לפחות 10 elx אם לא יותר שהיו ידניות, ככה שלא חסר, לדעתי עדיף לך להשקיע בחיפושים ולחפש רק elx, כי היא יותר חזקה יחסית לsx , חסכונית בדלק, סוחבת מעולה עם מזגן, תנסה למצוא רכב שלא היה בהשכרה בעברו, ותבדוק היטב שהבעלים של הרכב הוא הבן אדם שמופיע מולך, כי סוחרים מאוהבים ברכב הזה, חפש קילומטרז' כמה שיותר נמוך, אל תתפשר על שלדה פחות מנקייה, שיהיה בעל היסטורית טיפולים מלאה בלי חורים, שטופלה בזמן, עדיפות למוסכים מורשים ואם לא אז שיהיו לכל הטיפולים והתיקונים קבלות, תנסה גם למצוא רכב שלא עבר התחממות או שיפוץ ראש מנוע, זה צרה צרורה מניסיון, הראשי מנוע האלה של פיאט, תבדוק מתי בוצעה החלפת טיימינג וקלאצ' אחרונה, לרכב יש שני טיפולים, אחד קטן כל 20 אלף קילומטר שכולל החלפת שמן ומסנן שמן, וגדול שמבוצע כל 40 אלף קילומטר, שכולל הרבה דברים אחרים , יש עוד הרבה דברים שאתה צריך לדעת, אבל זה בגדול מה שחשוב.
בהצלחה.
יום שעובר ללא חיוך הוא יום מבוזבז ![]() נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 31-07-10 ב 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מה ההבדל בין פיאט פונטו לבין פנטו ספייס...ועוד כמה שאלות... | vcpavel | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 05-04-10 10:07 |
פיאט פונטו ספייס HGT / HGT Abarth - כמה שאלות לגבי תחזוק הרכב. | Essencee | יעוץ ברכישת רכב | 25 | 20-04-09 20:39 |
שאלות כלליות פונטו ספייס | idokarady | פונטו - טכני | 2 | 14-02-08 19:15 |
כמה שאלות לגבי פונטו ספייס | פורום הגראז' | 6 | 09-08-07 23:04 | |
שאלות לגבי פיאט פונטו ספייס | פורום הגראז' | 18 | 14-06-06 11:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד