![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
כלל ברזל במקרה תאונה : לעולם אבל לעולם לעולם אל תריב או תתוכח עם הצד השני לא בטלפון (ובכלל תן לביטוח לעשות את המלחמה למה אתה בכלל מדבר איתם בטלפון?) ולא פיזית.
ולעולם אבל לעולם לעולם אל תודה בכל צורה שהיא בפני הצד השני שאתה אשם. זה יכול להפיל אותך. תן לחברת הביטוח לעשות את המלחמה ואת העבודה שלה. בשביל זה אתה משלם כסף כל שנה.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
|
ממש לא התווכחנו עם הצד השני אבל אתה צודק ובכלל לא היינו צריכים לדבר איתם. הדבר האחרון שאני אעשה זה לקחת אחריות על התאונה הזאת! אין לי טיפת אשמה בתאונה הזאת כי לא היתה לי דרך להתחמק ממגע למרות שניסיתי. שוב, לצערי הנזק שלה הוא בצד אבל מאחורה, בכנף האחורית. כנראה שאנחנו באמת נלך לכיוון של בית הדין לתביעות קטנות. ממש מטריף אותי שדווקא אני שלא אשם בתאונה צריך לעבור כל כך הרבה טלטולים כדי להוציא את הצדק לאור.
![]() |
#3 |
מנהל
|
ברוך הבא למציאות של חוסר הצדק בישראל.
בכל אופן מניסיון אישי תאמין לי במקום להתרגז ולהתעצבן תעשה לעצמך ולבריאות שלך טובה ותן לחברת הביטוח לעשות את המלחמה שלך ואת העבודה שלה. בדיוק אבל בדיוק בשביל זה אתה משלם להם הרבה כסף כל שנה.
![]() |
#4 |
חבר מועדון
|
רק עכשיו שאני חווה את זה על בשרי אני מבין עד כמה חמור החוסר צדק פה בארץ.
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
ליאור, תתיעץ עם חברת הביטוח שלך. הם יוכלו להנחות אותך טוב יותר מה לעשות וכיצד לתבוע את הנזק.
אני יודע שאצל אמא שלי במקרה דומה חברת הביטוח תיקנה את האוטו ואז תבעה את הנהג הפוגע באופן אישי.
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הוכחת החפות
ליאור, בדוק אם בסביבה יש מצלמות אבטחה ו/או מצלמות רמזור ואז אולי תוכל להגיע לצילומי הארוע.
בצע זאת מהר כי הסרטים והתמונות לא נשמרים לזמן ארוך. כיום החומר הצילומי נשמר במחשב וניתן לשולפו גם לפי הגדרות של תאריך ושעה. בברכה - רפי לין
![]() |
#7 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בארטון 89
|
יש דבר כזה שנקרא נסיבות אירוע
מה שבטוח שאולי היא שקרנית אבל בטח ובטח שלא טיפשה בן אדם שנוסע בלי מקיף ובלי ביטוח צד ג' אתה מצפה ממנו שאם הוא יעשה תאונה עם האוטו שלו הוא יעדיף להוציא כמה מזומנים מהכיס במקום מאשר להסתבך עם חברות הביטוח ושאר ירקות נתון יבש מראה "כאילו" אתה נכנסת בה מאחור ולא היא בך אם אין מצלמות או עדים ועדים אין סיכוי למצוא אתה הולך לבית דין לתעבורה השופט בלי בכלל לבדוק יותר מדי פרטים אומר שאתה נכנסת בה ולא היא בך גם תביעות קטנות לא יעזרו פה כי אין עילה לתביעה בכלל עצה שלי אליך לך שב בשמש החמימה מזוג לעצמך איזה כוס ברנדי דה לוקס עם קרח ותן לביטוח לשבור את הראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
איך ניתן לנעול את מכסה הדלק? | chesh | פונטו - טכני | 8 | 21-08-09 10:31 |
חור בפח - ניתן לתיקון? | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 04-06-09 13:00 |
מצבר מת ? לא ניתן להתניע | ELX2001 | פונטו - טכני | 8 | 26-09-08 00:24 |
לא ניתן להוסיף סמלונים | gsk | אתר המועדון | 2 | 13-12-07 12:28 |