![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו 1.8 16v של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
אני עומד לקנות אונו טיפים לבדיקת המנוע-
לאחר שריכבי השני שרייד שבק חיים לאחר 3 שנים של עבודה קשה ומסורה מצאתי אונו 1.1 מודל 93 שנראה במצב טוב יחסית. הבעלים של הרכב לפי דבריו טיפל ברכב בעצמו ולא במוסכים. אני מבקש טיפים לבדיקת המנוע כדי לא ליפול בקנייה.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בדיקת האונו לפני קנייה
אני מציע לך לקחת המכונית לבדיקה מקצועית במכון בדיקה כי מחיר המכונית נמוך וכל תקלה שהיא עלולה להיות יקרה לתיקון יחסית למחיר המכונית שאינה מורכבת רק ממנוע.
אני יכול להמליץ לך על מכון בדיקה מאוד מקצועי בניהולו של דוד ברזילי: http://www.musach.co.il/details.asp?id=591 בהצלחה ברכישה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו 1.8 16v של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
מדובר ברכב במחיר של 2500 ש"ח ואין טעם לקחת לבדיקה רכב בסכום כזה. אני מבקש עיצות לבדיקה עצמית של הרכב.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לואיס אם על כל אוטו שקניתה הייתה מקבל שקל הייתה יכול להחליף רכב חדש.
הרבה ברירות אין לך מה שכן תבדק אם המנוע עובד עגול ללא זיופים. חום המנוע יציב . גיר מרעיש משחרר קלץ למטה עד האמצע ולא עד הסוף. בדוק בולמים ללא הזעה על הגומיות והבולם. בדוק מסרק הגה בעמידה אם יש חופש. נזילות שמן מהגיר ופקקי מים השאר זנייח טיפולים וחלקים זולים |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו 60S 1100
|
אחלה רכב יש לי גם אותו מודל 93 1.1 מאוד מרוצה . מה שבאמת חשוב זה שתבדוק שהיה נוזל רדיאטור נורמאלי
כמו פראפלו או פרסטון רק לא מי ברז כי אני נפלתי בנושא הזה מרוב פזיזות, כמובן עשן מהאגזוז חום מנוע נזילות ממשאבת מים או פקקים כמו שיאיר אמר נזילות שמן וכל הדברים שנראים לעיין , ושיהיה בהצלחה, אני בטוח שתהנה מהרכב אם תטפל בו כמו שצריך. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נזילת מים מקידמת המנוע אונו 93 1100 60S | avi1970 | אונו - טכני | 2 | 16-01-10 19:13 |
| עצה לגבי מנוע - האם באמת עומד למות? | zoola | פונטו - טכני | 16 | 26-10-09 11:29 |
| פונטוhgt רעש תיקתוק מההגה לאחר כיבוי המנוע+ שאלה לגבי התקנת טלפון קבוע ברכב | yaniv hgt | פונטו - טכני | 22 | 28-04-09 22:42 |
| טיפים לבדיקה אחרי ראש מנוע | zah | פונטו - טכני | 0 | 25-03-09 00:25 |
| עוד עדכון לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s לגבי צריכת הדלק | פורום הגראז' | 2 | 05-04-06 19:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד