![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: 16V
|
איך להחליף את שקע המצית בפונטו
צריך עזרה השקע לא מתאים לי לכל המחברים של הטלפון, קניתי שקע חדש ולא יודע איך לפרק את הישן. אין גישה אין ברגים כלום...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
בד"כ זה לא ברגים, זה קליפסים שתופסים מאחורה, ולכן תצטרך לפרק את הקונסולה הקדמית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
על איזה פונטו מדובר?
סליחה שאני מתעלק על ההודעה אבל הייתי שמח לדעת גם איך מחליפים את הנורה של המצית בפונטו דור1 בדגם STILE שהיא מחוברת לקונסולה המרכזית וגם שם אין ברגים., מה שכן, הצלחתי לשחרר את בית המצת כלפי מעלה אבל יש לו חיבורים שמונעים ממנו לצאת החוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
אם אני זוכר נכון המאפרה מקובעת בעזרת ארבע ברגי הלן קטנים מלמטה כלפי מעלה,
תפרק את הקונקטורים של חוטי המצית וחוטי התאורה שלה וזהו. שזה יהיה אצלך ביד כבר תבין איך לפרק, את המנורה עצמה אם אני לא טועה חצי סיבוב ומשיכה החוצה.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
איך אפשר להגיע לברגי הלן האלה, אחרי שמוציאים את המאפרה יש חור קטן שבקושי אפשר להגיע ובטח שלא עם מפתח הלן.
מי יכול לסדר דבר כזה? צריך ללכת לחשמלאי רכב בשביל זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
בלאגן חבל על הזמן.
צריך לפרק את הקונסולה, עכשיו המצת מורכב מ-2 חלקים, המצת עצמו והפלסטיק הכתום שמחזיק את הנורה, כיחידה אחת אי אפשר להוציא את זה מהקונסולה. הפלסטיק הכתום יושב על המצת ע"י קליפסים שנכנסים אל תוך בית המצת ומקבעים אותו שם, צריך לשלוף רק את המצת (בלי הכתום) מהקונסולה, כאשר עשית זאת, יהיה ניתן לשלוף גם את החלק הכתום. אני אישית לא הצלחתי לעשות את זה פיקס, עדיין המצת רופף. זה ההסבר בנוגע לספייס (שאני מניח שזה מה שיש לך לפי הפרופיל, להבא תרשום את דגם הרכב שלך בהודעה כאשר אתה שואל שאלה). שיהיה בהצלחה ערן
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אהלן ערן,
הייתי מעוניין לדעת איך מפרקים את זה בדור ראשון. מעניין האם על עבודה כזאת קטנה של החלפת נורה (נראה לי עבודה קטנה) החשמלאי ייגבה הרבה כסף (הרבה זה 150+)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
הנורה יוצאת בלי בעיות, מושכים את בית הנורה השחור אחורה וזה יוצא, סוג הנורה הוא T5.
לגבי שקע המצת עצמו זה בעייתי, אני פעם ניסיתי לפרק ונשברה לי הטבעת שתופסת אותו ואז נאלצתי להדביק עם דבק 3 שניות. עצה שלי תקנה מפצל עם כבל מאריך ותמקם אותו מאחורי ידית ההילוכים (מה שאני עשיתי).
![]() |
#9 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
ההסבר שנתתי הוא לדור 1 והפירוק באמת פשוט, בכל מקרה מה שחשוב שהסתדרת.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
האם יש אפשרות להחליף כנף בפונטו | kadosh1 | שיפורים וקוסמטיקה | 8 | 12-07-09 19:46 |
אם אני רוצה להחליף בולמי זעזועים בספייס מה אני צריך להחליף וכה זה עולה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 06-11-07 17:10 |
למה בפונטו ספייס אין הוראה להחליף נוזל קירור ? | פורום הגראז' | 2 | 18-04-07 22:21 | |
להחליף או לא (להחליף? - זאת השאלה! הכוונה למסנן הדלק כמובן) | פורום הגראז' | 10 | 07-01-07 11:52 | |
האם אתם מתכוונים להחליף את מכוניתכם בפונטו החדשה? | פיאט כללי | 14 | 22-04-06 19:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד