![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
וכמובן איך אפשר בלי שיפורים- גלגל תנופה עם 1.1 קילו פחות
![]() ![]() ![]() מסרק הגה חדש מקופסא : ![]() החזרת הגיר והמנוע לרכב עם תושבות מנוע חדשות : ![]() וכמובן איך לא , עבודת פורטינג על הראש מנוע -לקח לי 20 שעות בערך , תמונת מעבר אוויר לפני : ![]() מעבר האוויר צריך להיות פתוח אך לא חלק מאוד ,בכדי לאפשר לתערובת להתערבב כהלכה -תמונה אחרי ![]() כל זאת כפול 4 ,ובנוסף את מעברי הפליטה שצריכים להיות חלקים כמראה ![]() מעט על התהליך . ראשית מוציאים שסתומים ומתחילים בהצמדת האטם הרצוי לראש , ואז משתמשים בGRIDDER פניאומטי לגירוד ,ולאחר מכן ליטוש עדין בעזרת נייר לטש ובושים עד לקבלת התוצאה הרצויה ![]() ניקוי כללי והרכבת קאמשאט חם לביצועים ומוכנים להרכבה : ![]() והמנוע בצורתו הסופית : ![]() ![]() ![]() דיסקיות בלם ורפידות חדשות הוצמדו לבולמים הישנים, אשר נבדקו ונמצאו שמישים וכמובן תפוחי הגה חדשים וצינורות בלם חדשים ...: ![]() תשמעו סיפור קצר .. כאשר שלחתי את הראש לשיפוץ ביקשתי שיבצע כיוון שסתומים בצורה טובה ביותר . דאגתי לשמור על סדר החלקים כאשר עבדתי על הפוריטנג מפאט כבוד לבחור שטרח וכיוון כראוי את המערכת . בעת ההנעה הראשונה הניע יפה ונשמע רעש מחריד וכמובן פתחתי את הראש ובדקתי את כיוון השסתומים וחשכו עיני . מידות רווח של 0.7 ו 0 החרידו את דעתי , והקש ששבר את גב הגמל דיסקיות מתכת ששמו מתחת לחלק מהשימסים כדי להגביה אותם (חסכו 12 ש"ח ) : ![]() מה שנקרא עבודת הישראלי היפה ... שם המקום "מ.ש.י שיפוץ ראשי מנוע "מאחורי בית המשפט בת"א , הוא עוד לא שמע אותי אבל לשם אני לא חוזר .. וגם ניקוי הראש היה חובבני וגם המחיר היה לא מציאה לאחר כיוון מקצועי שלי ושימסים מתאימים שנרכשו , המנוע שקט ועובד חלק . . המשך הפרוייקט עיצוב פנים קומפלט , וצביעת הרכב . הרכב עבר הסבה למנוע 1250 הזרקה חד נקודתית ,הוגדלו המעברים גם בסעפת היניקה , והוחלף סעפת הפליטה ל4-2-1 מפונטו 75 בהמשך סעפת יניקה 38ממ וציפ תואם כל זאת בסיום ההרצה . תודה לחברי הפורום במיוחד ליאיר (YAIR068 שתרם את המנוע והרבה מזמנו ) ולרפי לין שמסייע לי בבניית צמות החשמל למזגן מחדש . עמית
נוהג על פונטו דור ראשון 3 דלתות .. הבייבי שלי .. עצה : מי שאוכל פחות נשאר רזה ומוריד משקל מהרכב .... נערך לאחרונה על ידי Amit : 23-06-10 ב 00:25. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] שינוי צבע לוח שעונים, פונטו ספייס | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 22-11-15 21:14 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי המזגן מרעשים פונטו דור 1 | Roi b.e | פונטו - טכני | 26 | 14-02-14 14:55 |
| מחפש פונטו 1250 שלוש דלתות | קניה | 7 | 16-08-07 11:46 | |
| פרוייקט מצולם איטום ובידוד דלתות HGT | אודיו | 0 | 25-07-07 00:19 | |
| פרוייקט מצולם שיפוץ אונו 87 . מנוע + פנים . | אונו - טכני | 10 | 19-02-07 21:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד