![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת ידית אתות
אם יש במכונית כרית אויר בגלגל ההגה אז צריך להזהר מאוד במה שעושים כדי לא להפעילה בטעות
וכדי לא ליצור תקלה שאח"כ כדי לאתרה ולמוחקה צריך להתחבר עם מחשב/סורק אבחון תקלות. בברכה - רפי לין
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תודה רפי, אבל אין כרית אויר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
כמו שהבטחתי, הוספתי לך תמונה שבה רואים אך לפרק את גלגל ההגה, פלסטיקה ומנגנון איתותים.
בתמונה ראשונה סימנתי באדום את ההברגות של הברגים בצפצפה, בכחול סימנתי לך את מיקום הבורג העצמו שמחזיק את הצפצפה (בצד האחורי של גלגל ההגה). אתה צריך לפרק את 2 הברגים האלה ואז תוכל להוציא את הלחצן של הצופר. בתמונה 2 אתה צריך לשחרר את האום כדי לפרק את גלגל ההגה ממיקומו. בתמונה שלישית אתה מפרק את 3 הברגים שבתמונה ומוריד את הפלסטיק התחתון. בתמונה 4 אתה מפרק את 2 הברגים (ראה את מיקום המברג, הברגים מוסתרים ונפתחים בדיוק כמו שמסומן בתמונה) ומוריד את הפלסטיק העליון. בתמונה 5 סימנתי לך את מפתח אלן באדום, איתו אתה משחרר את הבורג שמחזיק את המנגנון האיתותים ומושך את כל המנגנון החוצה. הרכבה בסדר הפוך. בהצלחה, אתה יכול להתקשר אלי, אני ייכוון אותך. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 19-06-10 ב 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Brava
|
תודה , היום בערב ננסה אני אעדכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
עוד טיפ. לפני שאתה מפרק את גלגל ההגה תיישר את הגלגלים! לפני הורדת גלגל ההגה תזכור באיזה מצב הוא היה ובסוף תרכיב באותו מצב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Brava
|
זהו סדירנו P:
נסענו לקרני שומרון שנמצא ליד כפר לאקף , בדרך עברנו כפרים ערביים חח משהו עצבני. הרכבנו והכל עובד פיקס. תודה על ההסברים כמובן תודה לאלכס התותח שעזר לי ברכישת הרכב , ובהרכבת הידית , אה והוא גם נהג תותח - והכל בחינם ! קיצור אין עליו , מומלץ בחום ♥ נערך לאחרונה על ידי Caveman : 21-06-10 ב 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה למוסך באשדוד?? | ליאור23 | בעלי מקצוע | 1 | 27-03-10 12:46 |
צריך המלצה למוסך מקצועי אמין באיזור חדרה עקב כנראה בעית מחשב | oren.s | בעלי מקצוע | 3 | 29-05-09 22:52 |
אשכול אישור למגיעים מחר ב 13:00 לתחנה המרכזית בראשון לציון | Caveman | פעילויות המועדון | 32 | 21-02-08 21:52 |
המלצה למוסך | פיאט כללי | 1 | 17-08-07 01:34 | |
המלצה למוסך | פורום הגראז' | 1 | 25-10-05 08:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד