![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
מבחינת גוף ושלדה - נראה שהאוטו עבר כמה תאונות בחייו אבל נראה שתאונות "קלות" יחסית, אם לא רואים את זה חיצונית אז אין סיבה שזה יפריע לך, כי בכל מקרה פונטו ישנה זה לא אוטו בטיחותי.
מה שכתוב על המנוע - רק חרטא. כמובן שיכול להיות שהכל נכון אבל בטח שלא "מנוע גמור" או משהו כזה, הם רושמים חלק מהדברים לכל מכונית שעוברת אצלהם. אבל - אני בטוח ב200% שהוא לא היה מטופל טוב או בכלל. אם אתה רוצה שהמנוע ישרוד בלי בעיות של התחממות וראש מנוע למינהם, קח אותו למוסך טוב ואיכותי שיעשה טיפול שכולל שמן+פילטר שמן, נוזל קירור פראפלו (ולא מי ברז או משהו ירוק לא מזוהה), טרמוסטט חדש, טיימינג ומשאבת מים, וגומיות קרועות למינהם, שלא יהיו נזילות. ובלי קשר תחליף 4 צמיגים למשהו אירופאי/יפני נורמלי, בטח עכשיו יש משהו סיני בן 5. גיר - חרטא הגה - יכול להיות שזה כסתח ויכול להיות שלא, אם האוטו נוסע עקום / רועד בכביש מהיר / יש חופש בהגה, אז תן לבעל מקצוע המתאים שיסתכל. אם כרגע אתה לא מרגיש בעיות אז חכה לטסט שיבדקו את זה. אם אתה רוצה קצת תחזוקה מונעת גם בחלק של ההגה אז תן למוסך שיטל במנוע להעיף מבט באיזור ושיטפלו בכל הגומיות הקרועות שאולי יש בהגה.
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 18-06-10 ב 15:36. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוות דעת על תוצאות בדיקה(פונטו ספייס 2001) | qwerty123 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 26-06-09 20:04 |
| עצה לקראת רכישת פונטו ספייס 2001 ופיענוח תוצאות בדיקה | talsha | פונטו - טכני | 9 | 28-05-09 00:21 |
| תוצאות בדיקה hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 8 | 24-05-08 00:01 |
| פונטו HGT - תוצאות בדיקה והיסטורית הרכב | פורום הגראז' | 18 | 06-11-06 19:02 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד