![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
יופי כול הכבוד,ואני מצדיע לך ומודה שבנושא רכבים ממוחשבים וציפים ושיפורים יש לי עוד הרבה מה לילמוד.(אגב בפורומים בחול ראיתי הרבה שמשפרים ועושים כול מיני קומבינות במנועים).אבל..הויכוח בננו היה על דברים בסיסים כמו לימרוח סיליקון על אטם סעפת יניקה.ובזה יש לי נסיון של הרבה שנים .אז החברה בפורום שונאים אותי כי אני ניכנס בהם ומתקן כשהם טועים ומטעים.אבל לאנשי מיקצוע מכובדים כולם מאמינים אז צרפתי תשובה של צביקה בנושא ,ראה קישור.או שאיזה בחור מוסיף מים למיכל מי עיבוי והם ישר נישפכים על הריצפה ואתה אומר לו טרמוסטט תפוס.או איזה ילד מבוהל שחושב שנפל לו בורג לצילינדר ,ומציעים לו ליפתוח מיכסה שסטומים .נו באמת דברים בסיסים כאלו אפשר ליראות ולישתוק? http://www.carsforum.co.il/vb/showth...99%D7%A7%D7%94 (תבין כשלמדתי בבית הספר לפרק ולהרכיב מנוע של סטטורקרוזר 24 צילינדרים זה היה בשנות ה60 ועוד לא היו מחשבים למנועים,היה 2מגנטו)
האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם. נערך לאחרונה על ידי upetar : 16-06-10 ב 01:09. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי המזגן מרעשים פונטו דור 1 | Roi b.e | פונטו - טכני | 26 | 14-02-14 13:55 |
| החלפת רפידות בלם בHGT (פרוייקט מצולם) | זאב-ב | פונטו - טכני | 18 | 25-06-09 16:01 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 11:10 |
| פרוייקט מצולם איטום ובידוד דלתות HGT | אודיו | 0 | 24-07-07 23:19 | |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 17:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד