![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
חברים, אני תוהה בעניין מסויים ואשמח לשמוע את דעתכם.
בעבר דיברו איתי הרבה אנשים על הרמת יום מסלול מודרך לחברי המועדון. במקרה ההוא לא הצלחנו להרים מינימום משתתפים גם כשניסינו לשלב עוד כוחות של החברים הקרובים. הפעם, באה קבוצה גדולה ממועדון אלפא ומרימה ארוע כזה ופותחת את הדלתות גם לנו. יש כאן אנשים שמעולם לא עברו אירוע נהיגה מודרך ומפתיע אותי שאתם לא תופסים את ההזדמנות בשתי ידיים. אלמלא טיול מטעם העבודה, היו סמוכים ובטוחים שאני הייתי הראשון שנרשם. לידיעתכם, הרמת ארוע כזה דורשת הרבה עבודת הכנה מראש מצד המארגנים וללא גיבוי מלא מצד ה"נרשמים" ארוע יכול ליפול כלא היה. לכן, אם אתם חושבים ש"לא נורא, מקסימום בפעם הבאה" דעו כי הדבר לא פשוט ושהפעם הבאה יכולה להיות מאוד רחוקה. לדעתי, ארוע כזה כולל ההדרכה לא יהיה שוב בזמן הקרוב אז אני אישית חושב ששווה לכם (לפחות לחלק שמתעניין בנהיגה ספורטיבית) לשקול שוב. עדיין לא מאוחר להחליט ואפשר עדיין לסגור הרשמה. נצלו את המפגש בשישי לדבר עם שי-ורד ממועדון אלפא, אני בטוח שהוא יוכל להאיר את עיניכם. רענן.
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קצת מסלול בימי מסלול | idango | גלריה | 6 | 29-12-12 01:16 |
| כמה תמונות מים מסלול | זאב-ב | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 1 | 13-12-09 21:45 |
| יום מסלול + על האש | asaf.m | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 7 | 27-01-09 20:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד