![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx 60
|
היום בע"ה אוציא היסטוריה מהמורשה
ואגיד לך מה בדיוק נעשה.
תחושתי היא שלא נעשה ראש מנוע.. השתמשתי במים ירוקים, גם ערן מפולריס רדיאטורים-אם אתה מכיר שזה מוסך מאוד מאוד אמין, אמר שכל עניין הפרפלו וכו', זה שטויות.. העיקר לקנות מים איכותיים כמו פרסטון וכו'.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo
|
אם אתה נהנה לעשות ראשי מנוע, תמשיך לשים מים ירוקים.
אני לא מבין את ההתעקשות הזאת. פראפלו עולה 49 שקל לליטר מרוכז. למה לשים משהו אחר?
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
באוטו הקודם שלי, עשיתי ראש מנוע אצל דניאל, אתה מוזמן להצטרף לאשכול שפתחתי פה בנושא:
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...F4%F8%F4%EC%E5 ואני אומר את זה פעם אחת, כי אני לא חושב שיש להגיד יותר מזה. אם דניאל אמר לך שהוא עשה ראש מנוע, הוא עשה ראש מנוע, וללא ספק היה צורך http://www.fiatclub.co.il/forum/show...F8%F4%EC%E5בזה אני מטפל קבוע אצל דניאל באשדוד, והוא אחלה ... גם לגבי יחס וגם לגבי הכל. באמת מעולה. בכלל כל צוות המוסך, בוריס וכל שאר הצוות עושים עבודה נפלאה שם.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
אין דבר כזה. הטעות היא רק שלך שלא השתמשת בפראפלו.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ ברכישת רכב יד שנייה תקציב עד 30K כולל ביטוח | shiker | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 24-03-10 23:25 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
| מאוורר רדיאטור לא עובד במהירות נמוכה+ בעיה במהירות שנייה | stio | אונו - טכני | 13 | 01-08-08 15:34 |
| לאלו מכם שהתענינו בHgt 02 יד שנייה שיש ביד שתיים... | meymia | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 22-05-08 22:28 |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד