![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
לגבי המכס אין לי תשובה כרגע
לגבי התמונות אני יעלה עדין פשוט לא קבלתי אותו יש מדריך הסברים מפורט ביותר מהחברה לגבי הגג אני כמעט בטוח שהגג מגיע עם המוטות צריכים לשלוח לי הסבר מפורט על העניין בקשר לגומיות ולפאנל תראה לי בדיוק בתמונות למה אתה מתכוון אני ישאל אותם ספציפית בקשר למילוי תיהיה יותר ספציפי לא בדיוק הבנתי לגבי האחריות החברה טוענת שהם נותנים אחריות ל5 שנים החברה עושה גגות כמעט לכל סוגי הרכבים כל דגם שרק אפשר בין החברות הכי גדולות בעולם שעוסקת בתחום כמעל ל50 שנה דברתי עם הסגן מנהל עכשיו הוא אמר לי שאפילו את הפלסטיק של החלון שהוא מPVC מיוחד יש אותו בכמה צבעים כמובן רגיל(נקי) להפתעתי צבע שחור!!! (חלון מושחר) אפור וירוק (שקופים) הינה חלק קטן מאוד מהגגות שהם עושים לפונטו: ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 09-05-10 ב 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
איזה מהמם.
אגב הצילום האמצעי (קבריולט בצבע אדום מטאלי) זה בדיוק הרכב שלי. מנש אני מדבר על החלק שמבצע את החיבור בין קצה הגג הקידמי עצמו, לבין המסגרת העליונה של השמשה הקידמית. איפה שיש את הנועלים, שנועלים את הגג למצב סגור. עזוב אני יעזר בסבלנות עד שתאשר לנו מניסיונך שהכל הגיע והכל תקין ואת הסכום הסופי (נראה אם יבקשו מס מכס).
![]() |
#3 |
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
סער שאני חושב על זה בשביל מה צריך להביא את זה עם מוטות
הרי כבר יש את המוטות יעלה לי הרבה יותר זול אם אני יביא את הגג "ערום" עידכון לגבי הצבעים דברתי היום עם המכון ייצור אמרו לי שיש המון צבעים וכל מיני סוגים של חומרים לגג עצמו מבחינת הצבעים יש מחיר שונה לכל צבע הכי זול כמובן זה שחור צריך להתעמק יותר בנושא כדי לדעת איזה חומר הכי טוב או שאני יגיד להם סטנדרט וזהו. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 10-05-10 ב 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
קבוצת רכישה לתוסף לשמן המנוע | alon-amos | פורום המועדון | 0 | 22-04-10 02:14 |
מחיר טיפול 40K- כמה אמורים לגבות ? | khc | פונטו - טכני | 3 | 08-01-10 04:18 |
סקר - יום אימון לקבוצת קארטינג | zizkebab | פעילויות המועדון | 6 | 01-03-08 07:06 |
קבוצת קארטינג | פעילויות המועדון | 41 | 20-07-07 01:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד