![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
לוג אחזקה וטיפולים - MISHEL-27 - פיאט פונטו HGT
הלוג נועד כדי לעקוב אחרי הטיפולים, הוצאות ואחזקה.
נתוני הרכב: דגם:פונטו HGT 1.8 שנה:2002 צבע:צהוב מנוע ומכלולים מיוחדים: עדיין בשלבי ישור קו. שיפורי קוסמטיקה: עדיין בישור קו. פנים: הכל סטנדרטי לחלוטין חוץ: סטנדרטי ICE: מגבר JBL סאב וופר JBL קומפוננטים של דוטק מורל רמקולים אחוריים של JBL תוספות\שיפוריים עתידיים: טמבון אחורי של אבארט חצאיות אבארט קיט של GSR או משהו דומה הנמכה קיט בלמים החלקת סמלים השחרת חלונות דוד זרימה צמיגים של TOYO (יש הרבה עבודה) 7/4/10 60500K רכישת רכב 37500 ש"ח תדלוק 220 ש"ח 10/4/10 תדלוק 100 ש"ח גולד לייבל (מנקה מערכת הזרקה) 89 ש"ח שמן AGIP סינטטי מלא 139 ש"ח מתכונן לטיפול יום חמישי אני מתכנן לקפוץ למוסך תלתן ולעשות טיפול. הטיפול יכלול: פילטר שמן החלפת שמן 2 פחיות פראפלו שטיפת רדיאטור פלאגים NGK פילטר אוויר טרמוסטת (לעתים המד חום מחלטיץ להשאר על רבע, משער שהחלפת טרמוסטת תפתור את הבעיה). כדי להלחיף פילטר אוויר או שעדיף לשים פתוח ? אני מתכנן טיפול מקיף אחרי שירד קצת החלץ של התשלומים. הטיפול יכלול: ווריאטור קלאטץ תיקון / שיפוץ גיר (ישנה חריקה בהילוך שלישי) כמובן כל הדברים הנלווים מסביב. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ברכישת קיט GSR. אשמח לקבל המלצות לדוד זרימה. כמו כן, יתקבלו בברכה המלצות לפילטרים.
HGT - חכי רגע ! נערך לאחרונה על ידי mishel27 : 21-04-10 ב 02:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
17/4/10
תדלוק 300 ש"ח נכנס 46.8 ליטר ווקס של טרטל רק על מכסה מנוע וגג (השטיפה הידנית די מעייפת) כמובן לאחר השטיפה שאיבה ונקיון פנים הרכב. בסיום פחית ריח של אננס נפתחה ![]() 20/4/10 שמפו טפלון + גילדה מעור צבי מתנה 59 ש"ח אוטודיפו יום חמישי צפוי טיפול. אני מקווה להשיג וריאטור בקרוב ולהחליף גם אותו. השעות המרובות בעבודה מונעות ממני לישר קו כמו שצריך. בכל שבוע אטפל במשהו אחר. עד עכשיו אפילו לא התקנתי מערכת ולא את הנורות דימונד ויזן. עדיין מתלבט איפה לטפל ביום חמישי.
HGT - חכי רגע ! נערך לאחרונה על ידי mishel27 : 21-04-10 ב 02:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
נחמד הלוג . אבל תחסוך מאיתנו את ההוצאות דלק לדעתי . כמו כן תשדל לו להגיע למצב שאת ממלא 46.8 ליטר , כל המיכל הינו 47 , כלומר נשאר לך 0.2 של דלק ג'יפה , כל המגעיל מתרכז למטה ושלא תהיה לך חסימה של המשבת דלק . ממליץ לתדלק מעט לפני שהנורה נדלקת . באיזור הרבע האחרון.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
דווקא מעניין כמה יוצא הוצאות דלק חודשי, שנתי. אם זה מפריע שאני מקפיץ כל הזמן אז אוותר על עדכוני תדלוקים.
רוקנתי בכוונה את המיכל דלק עד הסוף, שמתי ברבע אחרון גולד לייבל.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
הכי טוב , תשמור את כל הקבלות דלק + תרשום על הראשונה קילומטרז ואז תוכל לחשב צריכת דלק לטווח ארו מאוד .
![]() |
#6 |
Senior Member
|
22/4/10
טיפול 60K אצל שמשון: מסנן שמן פונטו 60 - 44.47 פרפלו - 72 ( 2 פחיות) רפידות בלם אחוריים 248.21 מצתים NGK 136.4 שטיפת מערכת קירור -0 שמן סופק ע"י הלקוח סה"כ עבודות 399.75 סה"כ חלקים - 504.72 סה" לפני מע"מ 904.31 מע"מ 16% - 144.69 סה"כ לתשלום - 1049 ש"ח על שולחן הניתוחים: ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אני קורא את המחירים ומתעצבן .
![]() |
#8 |
חבר מועדון
|
תזכיר לי יש לי שאלה אליך במפגש!
מחירים ממש ממש יקרים..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
המחירים דווקא סבירים ביותר במקרה הזה. איפה אתם רואים בעיה?
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחיר זוג בולמים קדמי, עבודה וטיפולים נוספים שלאחר מכן | 0r3n | פונטו - טכני | 3 | 06-03-10 18:45 |
SX או ELX? מבחינת אחזקה וטיפולים. | Pan1c | יעוץ ברכישת רכב | 30 | 17-07-09 21:02 |
ספר אחזקה וטיפולים פונטו-ספייס 60 (MK2). | פורום הגראז' | 1 | 26-03-07 09:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד