![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
אני לא יודע מה מכיר שלהם
אבל תיבדוק באוטו דיפו עמורים להיות אצלהם כול שלושה מהחומרים ניתן לעבוד ידני עם יש אצלחה ראש מיוחד לפוליש זה יחסוך ממכה זמן לא חלק פנימי של פנס לא ניבגה מהשמש זה רק חיצוני החומרים האלו נותנים שיפור ומנקים את הפלסטיק אני לא יכול לומר ב100% שפנסים יהיו שקופים ונקועם אבל זה החומרים שמישתמשים למטרות אלו תיברר לפי שאתה קונה בחנות אצמה בברכה פרי |
|
|
#12 |
|
Guest
|
חברים
הבעיה של הפנסים הדהויים הינה בעיה אצל כל מי שהפנסים שלו מפלסטיק שזה אומר כל הרכבים שנעים בכביש הבעיה נובעת מהשמש שצורבת את הפנסים תחילה בחלק העליון ולאחר מכן כל הפנס. שימוש בפוליש וקס אכן יכול לפתור את הבעיה אם הפנס לא נצרב עמוק מהשמש. אם תשימו לב תיראו את זה בכל הדגמים של כל היצרני רכב . זה פשוט לא בנוי לחום הגבוהה של ישראל |
|
|
#13 |
|
Guest
|
זה מועד נכון
אבל זה לא שמש של ישראל זה חומרים לא יחותים שיצרן משתמש כי כול זה זה החנסות נוספות ליצרן יוצה שכול אוטו יחליף פנסים פעם ב4 או 5 שנים עו פחות מזה. אני חושב שפאטנט עם כיסוי פלסטי זה עבודה בעינים של יצרני פנסים מה היה רע בסחוחית? וגם לך תעבור טסט עם פנסים הדהויים בברכה פרי |
|
|
#14 |
|
Guest
|
תנסו משחת ניקוי ידים עם גרגירים כמו של מכונאים זה עובד מושלם
GT500 |
|
|
#15 |
|
Guest
|
זה לא סורת את הפלסטיק?
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
כתבה על הפנסים הקידמיים עים התיחסות לגבי פנסים מצהיבים ועוד פרטים מעניינים.
http://www.auto.co.il/Content/Articl...&SubjectId=176 יוסי |
|
|
#17 |
|
Guest
|
פתרון לעכירות פנסים
הפתרון מאד פשוט הולכים למתקן לשטיפת מכוניות (אלה הרציניים עם כל הקשקושים מסביב...
מבקשים מהם לנקות את הפנסים. הם משתמשים בנייר ליטוש מאד עדין ואחריו עם חומר פוליש מיוחד. העלות היא 100 ש"ח לפנס והבעיה נעלמת. זה מספיק לכמה שנים ואין טעם לקנות ערמה של חומרים ולעבוד קשה. שפשוף הפנס ביד הוא פעולה קשה וארוכה שיכולה לקחת כמה שעות. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד