![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
תשיג מנוע של אונו טורבו או אפילו פונטו טורבו מיבוא קומפלט ותעשה השתלה. לפי דעתי יצא לך הכי זול, בסביבות ה 12000 אלף לא כולל המחשב שאתה תצטרך לבחור.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: לנציה
|
נראה כאילו קל לכם עד מאוד לזרוק שטויות בכמויות הזויות באוויר .
אחד זורק לו קיט טורבו ששווה לתחת וגם זה בעדניות , מעבר לזה שהוא לא באמת מתאים לאוטו שלו , אלא סתם אוסף הזוי של חלקים שמצטלם אולי טוב ואפשר להגיד עליו מגניב . אם הקיט הזה הוא הולך להישאר אטמוספרי עוד הרבההה זמן רק פחות 3000 בחשבון בגלל שיהיה לו משהו מגניב לצלם בבית . אחד מחליט שמנוע 1400 אי אפשר לשפר ? מה ?@#2 לגדוש מנוע עולה 20 אלף ? וואלה ? כי הוא ביקש 300 כוח ? לא ברור לי איך יש לך מושג כמה עולה לגדוש אם אתה לא יודע לכמה כוח הוא שואף להגיע , ההבדל לדוגמה לבין 150 כוח לבין 200 כוח במקרה הזה הוא שמיים וארץ . לא חוקי ? אולי , אבל בקלות שאפשר לגרום להכל להיראות כל כך מקורי כי במקרה הגיע מנוע כזה ככה באורגניל הופכת את העניין לפשוט בהרבה , אם הוא לא הולך לשים דודים ממלחמת הכוכבים 1 2 3 אז הוא במצב טוב . לשלם 12 אלף על מנוע של אונו או פונטו טורבו ולא לקבל את המחשב ? אני לא מסתכל לכיוון אפילו .במחיר הזה רצוי שיקבל הכל קומפלט , וזה דווקא רעיון לא רע . אפשר לבנות לאוטו שלך קיט במחיר הגיוני ,אם תרצה דרכי תוכל לפנות בפרטי, מבחינת מחיר הכל תלוי לכמה אתה שואף להגיע. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שיפור ברקסים בבראבה | hamam186 | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 28-02-10 10:48 |
| שיפור ביצועים ב-HGT | stas203 | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 08-08-08 01:03 |