![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
אבי שלום רב !
קיבלת תגובה מפורטת בקארס פורום ! החשד הוא ברצועה שנקרעה, שבגללה נורת הטעינה ומנורת סימן הקריאה, שהיא סימן אזהרה כללי, ולכן אין לך ברכב כעת טעינה ואין לך קירור של משאבת המים המסתובבת בעזרת רצועת האביזרים, המסובבת מדחס, אלטרנטור ומשאבת מים. אין לנסוע עם הרכב, יש חשד שחלקי הרצועה עפו, ועלולים לחדור לחגורת הטיימינג. יש להחליף רצועה במקום, או לגרור את הרכב למוסך. נא רד לרכב ובדוק עכשו, האם אבחנתי קרובה למציאות, וחזור לעדכן בפורום. בברכה צביקה
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו 60S 1100
|
אני כותב את התגובה גם פה מקארס פורום :
אוקיי צביקה ,ירדתי לבדוק ברכב אם אכן כל הרצועות קיימות ומצאתי חתיכת רצועה קרועה דקה שכתוב עליה המספר מידה שהוא : 15240 (MADE IN USA) זה מה שכתוב ומצאתי אותה תלוייה על מדיד השמן מצורף תמונות שלה. בדקתי גם את 2 הרצועות ליד האלטרנטור שניהם במקום שלהם מחוזקות ובסדר, מה הכוונה רצועת אביזרים ואיפה היא נמצאת ליד האלטרנטור או איפה שמדיד השמן קרוב לטיימינג?http://yfrog.com/4cdscn2035j http://yfrog.com/7bdscn2037tj http://yfrog.com/78dscn2036j אגב בהנעה ע"י הדחיפה הרכב נסע רגיל ולא התחמם זאת אומרת נסיעה נורמאלית לחלוטין האם לסוע מחר להחליף את הרצועה במוסך? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
צביקה, באונו משבאת מים כמו בבראבו/ה מופעלת ע"י רצועת אביזרים ולא ע"י רצועת טיימינג?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
נכון.
כאשר נקרעת ברכבך חגורת אביזרים, אין האלטרנטור ואין משאבת המים עובדים. ככל הנראה רעש היריות ששמעת הוא סטרטר שמנסה להניע אך מקבל זרם חלש מאוד מהמצבר. ולכן שמעת טיקטוקים, טיק טיק טיק טיק, כאילו הסטרטר מנסה להניע אך הוא חלש ואינו מצליח. אגב אם היית מחבר כבלים לרכב אחר, הרכב היה מניע לך בשניה. הבעיה היא מצבר חלש משום שאין לו טעינה כתוצאה מחגורה קרועה. מצטרף לצביקה יש להחליף חגורה במקום או בגרירה בלבד למוסך, וזאת משום שקירור הרכב אינו עובד , ועל כן יכול להיגרם נזק בלתי הפיך למנוע.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
במנוע fire המשאבת מים עובדת עם הטיימיניג, ככה שאם המנוע עובד אצלו אין סיבה שלא יהיה קירור.
אבל כמו שצביקה כתב בקארזפורום אם האלטרנטור לא יעבוד יהיה רק את ה12v של המצבר (ואפילו פחות) ולא יותר מ12 (מה שהאלטרנטור מספק בדרך כלל) ככה שהמאוורר רדיאטור יסתובב יותר לאט. ולכן אם תסע באוטו למוסך תשים לב טוב טוב למטמפרטורה של האוטו (אם מתחמם תכבה ותחכה עד שיתקרר) ואל תסע בפקקים או למרחק גדול.
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו 60S 1100
|
הרכב לא יכול להתחמם כי רצועת הטיימינג שלמה ,הרצועות שלמות על האלטרנטור ועל המזגן לפי מה שהצלחתי לבדוק עם היד,
מה שיותר מלחיץ זה מה גורם לרכב לא להניע (לפי דעתי גם מצבר אופציה) ומה גורם לרעש המלחיץ בהנעה כאילו מסתובב במנוע איזה רצועה ממש מלחיץ , רק במוסך בבוקר כנראה אדע. תודה לכולם על העזרה .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אם הכל תקין אז מאיפה הוצאת את הרצועה הקרועה?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעשים מוזרים hgt | שחפיתי | פונטו - טכני | 3 | 02-10-09 15:20 |