![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
דיווח על סיום פרויקט והתחלת חדש
אני אנצל את ההודעה הזו לשני דברים.
1. להודות לכל החברים שעזרו תמכו או הציעו את עזרתם והרעילו עם הרעיונות רענן! גדעון! אביעד! ערן! עידן! ובמיוחד לגיא שעזר מאוד מאוד בפירוק הטמבון (הוא פותח סדנה לפירוק טמבון כל המעוניין מוזמן לשלוח לו ה"פ) וכל מי ששכחתי. 2. להתייעצות! הפנסים הנוכחיים הם זמניים בלבד כי הם לא מושלמים והם בטוח לא עוברים טסט. אני מעוניין לעשות פרויקט יותר טוב ופדנטי על הפנסים המקוריים שלי. אז: אופציה א. מה שערן הציע תאורה שמגיעה בצורה עגולה. ![]() ![]() ![]() ![]() אופציה ב. לעשות את אותו הדבר כמו הפרויקט שנעשה (שימוש בפסי לד) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרויקט מצולם] - פונטו ELX 16V - פירוק בית תיבת ההילוכים | shachar | פונטו - טכני | 35 | 03-06-15 12:57 |
| [פרויקט מצולם] צביעת הטמבונים ומראות | kadosh1 | שיפורים וקוסמטיקה | 27 | 14-04-10 10:08 |
| [פרויקט מצולם] צביעת קליפרים בHGT | BentzZz | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 14-03-10 22:16 |
| עזרה לגבי פירוק פנסים קדמיים בפונטו ספייס 01 - לטובת הרכבת angel eyes | evy_s | פונטו - טכני | 11 | 23-03-08 20:39 |
| [פרוייקט מצולם מחו"ל] angle eyes לפיאט פונטו דור שני | פיאט כללי | 0 | 02-04-06 01:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד