![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
תודה שוב לכולם,
גדעון, אני דווקא חשבתי לפני ההחלפה וכל הסיפור שהמקוריים הכי מתאימים, אבל שיניתי את דעתי לאחר ההרכבה על האוטו, חששתי שלא יתאים, אבל הסתבר שטעיתי ואני מקבל פידבקים חיוביים בכל יום כמעט, על האוטו והג'נטים. אני מאושר בעיקרון מהתוצאה ובגלל שהרווחים גדולים יותר ורואים את הברקסים בבירור עכשיו, הפרוייקטון הבא הוא צביעת הקאליפרים של הברקסים באוטו. ברגע שיבוצע אני יעלה תמונות! שכחתי להוסיף, בעקבות השימוש בחומרי הניקוי שהומלצו ע"י גדעון (ופה הזמן לומר תודה!) התוצאות פשוט מדהימות, הרכב הרגיש חלק מיד עם הסרת הוקס, זה מדהים! תוצאות באמת שלא חשבתי שאני יגיע אליהם! אז תודה גדעון! מי שלא מכיר יש בגלרייה את השרשור של גדעון ושם הומלץ על חומרים של חברת Carplan, השתמשתי בשמפו הפולימרי ובווקס אוטופיניש, כאשר אני יעלה את כל התמונות, אני יסביר בפירוט!
http://img162.imageshack.us/img162/9729/benda36ja1.jpg "אופי פעולת המנוע דומה לזה של גז מדמיע, איך שהוא מתחיל לפעול אתה מתחיל לבכות"... נערך לאחרונה על ידי BenDa 36 : 08-03-10 ב 23:27. סיבה: תוספת פסקה שנייה |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אחרי כיסוים, גאנטים וצמיגים | mishel27 | גלריה | 26 | 16-12-09 18:25 |
| מגנזיום וצמיגים חדשים לפיאט בראבו | קניה | 0 | 19-05-07 22:26 | |
| למתעניינים : מידות גאנטים וצמיגים המותרים לשינוי בבראבו | פורום הגראז' | 0 | 18-09-06 11:28 | |
| קניה- מחפש לקנות ג'אנטים וצמיגים במידה מוגדלת לפונטו | קניה | 0 | 11-08-06 21:14 | |
| פנס קדמי בפונטו ספייס וצמיגים שחוקים | פורום הגראז' | 4 | 09-06-06 20:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד