![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
![]() |
#1 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
מגיע מקווה שלא יתעוררו בעיות עם העבודה בכל מקרה נסתדר אם צריך להביא משהוא תגידו מה ואני אביא
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
![]()
באמת אם כול הכבוד למארגנים ובאמת אני מוריד את הכובע על כול ההשקעה ואני יודע שזה לא קל.
אבל אולי אפשר לארגן איזה טיול פחות משעמם. יש פה הרבה חברה צעירים שניראה לי שזה לא יעניין אותם. לפי דעתי ואתם תירצו או לא תירצו עדיף לעשות סקר לפתוח אשכול חדש ולשאול אנשים לאן הם מעוניינים לנסוע וכול אחד יתן רעיון נחבר את הכול ביחד ואולי נגיע לפשרה. אבל שוב זאת רק הצעה שלי. תודה וסליחה מראש אם פגעתי במישהו זאת לא הכוונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל
|
צטט:
מי שלא מעונין להגיע ולא מעניין אותו .. לא חייב לבוא. פשוט מאד את הטיול הבא אתה בהחלט מוזמן לארגן ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
עוד שבוע יוצאים לדרך.
![]()
![]() |
#5 |
מנהל
|
בינתים עושה רושם שאין היענות לטיול.
אם לא תיהיה עד יום חמישי היענות של לפחות 20 חברים לדעתי אין טעם לצאת לדרך. מניסיון עבר כולנו יודעים שמגיעים מעט מאד אנשים לטיולים וחבל מאד. מקווה עד יום חמישי היענות של מספיק חברים
![]() |
#6 |
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
מצטער, אני חייב לבטל
![]()
![]() |
#7 |
מנהל
|
אני כבר רואה שהטיול לא ייצא לפועל. חבל מאד.
אבל איך אומרים.. העיקר הכוונה
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
תמונות הטיול של מועדון פיאט ישראל לרמת הגולן, 3.5.2008 | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 20 | 08-12-08 14:13 |
תמונות טיול מועדון פיאט ישראל, 10.11.07, רמת הגולן | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 19 | 25-11-07 15:02 |
טיול מועדון פיאט 10.11.2007 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 110 | 11-11-07 19:05 |
טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 19:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד