![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
אין ברכב מערכת מקורית אלא הכנה, כלומר חור שאליו מכניסים את מכשיר הרדיו דיסק. אומנם הרדיו המקורי משתלב יפה בקונסולה, אבל האיכות של המכשירים הלא מקוריים בד"כ טובה מהמקוריים. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לאחר שנהגתי גם בגטס וגם בסיריון החדשות -
הגטס - רכב נוראי, לא נוח בעליל בנסיעות ארוכות (בדרך לאילת חשבתי שאני מאבדת כמה חוליות בגב...), קופסת פח מ-א-ד לא בטיחותית בעיני (אלא אם שיפרו בגרסה החדשה?). אני אישית לא הייתי מתקרבת לרכב הזה גם בעוד מאה שנה. הסיריון היתה אצלי בהשכרה לשבוע - בעיני רכב נ-ה-ד-ר. נח בטירוף, חזק יחסית (..לא העלתי 4 נוסעים, אז קשה לי להגיד כמה חזק), נהנתי מכל רגע של נהיגה ברכב. לגבי הגרנדה, אני חושבת שהיא לא בדיוק בקבוצת הרכב הזאת ושהיא בכל מקרה טובה יותר מהסיריון ובטח שיותר מהגטס. הפיאטים למיניהן כולן נוחות בטירוף (לטעמי) וכיפיות לנהיגה ויותר מהכל - מפתיעות בביצועים תחת לחץ (בעליות עם רכב מלא). אם האונו והפונטו סוחבות כמו גדולות, גם הגרנדה תסחוב
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
אני נהגתי בגטס החדשה במשך שנה כל יום 130ק"מ ( י-ם - ראש העין וחזרה)
לא נשברו לי שום חוליות ולדעתי מדובר ברכב סבבה , מאוד חזק וזריז . ( אי-אפשר להתעלם מ97 כ"ס ו1400 סמ"ק ) בנסיעה לאילת באמת די סבלתי .( זה היה רק פעם אחת ) אני אישית אהבתי וממליץ . לגבי הבטיחות - לא מכיר את הניקוד שלה במבחני ריסוק אל מול הסיריאן .לדעתי זה האומדן האמיתי . יש כרית אויר אחת לנהג וABS . נ.ב בעוד מאה שנה סביר להניח שלא יהיו גטסים .
נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 28-10-08 ב 17:01. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
אוקיי תודה רבה על התשובות,
מכיוון שזה ליסינג, אפשר לשים רדיו דיסק מהכיס הפרטי שלי נכון? ולפרק אותו בעת החלפת הרכב או החזרתו? והאם הוא מגיע גם בגרסאת הליסינג עם רמקולים או שגם את זה צריך להוסיף? תודה מראש. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו\לנסר כריש
|
....
מניסיוני אם זה ליסינג מהעבודה אז זה מגיע עם רדיו ורמקולים ...לא לצפות להרבה.. חמודים אבל
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו 2011 ופונטו איוו 2012
|
הרכב מגיע עם רדיו מהליסינג - באיכות סבירה. הרכב מצויד ב-4 רמקולים ו-2 טויטרים מקוריים.
לגבי ההשוואה לגטס או סיריון - שתיהן הרבה מתחת לרמה הן בבטיחות והן בנוחיות ובמרחב הפנימי. לגבי הבטיחות - 2 כריות אויר יורידו ל-4 כוכבים כי הבטיחות זה לא רק הכריות - זה הדיפון בדלתות, מערכת איזון בלימה דוושות קורסות ועוד ועוד. (הגטס במיוחד היא מלכודת מוות) המנוע הוא 66 כ"ס ובתנאי יום יום לא מרגיש חלש ובהאצה ברמזורים לא תעבור את 4000 סל"ד אלא אם הכביש ריק..... ניתן להשוות לטויוטה יאריס אבל לא במחיר...... אני רכשתי מהשכרה עם 50K ק"מ ומאוד מרוצה - ממש הופתעתי לטובה. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני לא חושב שזה רלוונטי כל כך. עברה יותר משנה מאז שנפתח הדיון.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות בקשר לפונטו טורבו | punTurbo | פונטו - טכני | 4 | 01-09-08 02:33 |