![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו 1000 פייר
|
בעיה במצת הרכב
שלום רב ותודה מראש...
יש לי בעיה במצת הרכב באונו 45 שנת 89 מנוע 1000 פייר הבעיה היא כשאני מחמם את המצית או או שואב אבק לדןגמא הכל עובד בסדר אבל כשאני מחבר מטען לטלפון או את הפנס שקניתי אז שום דבר לא מגיב בכלל תודה רבה לעונים... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
לא חשבת על ביעה בפנס ומטען ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בס"ד
אולי המטען והפנס שלך מקולקלים
או שהזרם דרך המצת לא מספיק להפעיל אותם אני במקומך לא הייתי רודף אחרי כאלה דברים עם אונו 89 הייתי נוסע ונהנה מהחיים |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
שכחתי לציין שהדברים שאצלי ברכב לא עובדים בכלל ברכב אחר עובדים מצוין מצטער אני יודע שזהו נתון חשוב תודה לעוזרים....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
אפשר בבקשה תשובה...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
!!
אם מישהו היה יודע הפתרון תהי בטוח שלא היה מהסס להגידדבר שני אתה לא במסעדה ולצערנו אין פה מלצרים דבר שלישי גש לחשמלאי שיפתור הבעיה כי בטח מאחורי המקלדת לא תפתר |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
ברא +1.
אבישי, קפוץ לחשמלאי, תשלם, והופה!, הכל יהיה תקין, יש חוש טכני ? תקנה בית מצת חדש, תחליף. בוא נראה : "מחבר מטען לטלפון או את הפנס שקניתי אז שום דבר לא מגיב", "הדברים שאצלי ברכב לא עובדים בכלל ברכב אחר עובדים מצוין" אז איפה הבעיה ? נכון, בבית מצת. לי אישית מתוך הגיון פשוט עולה שדבר ראשון צריך לנקות את הנקודה למטה בתוך בית מצת (ה + של בית מצת) וטיפה לעקם את פינים שבצדדים בתוך בית מצת (ה - של בית מצת). אם לא יעזור, לקנות בית מצת חדש. נ.ב. לפני שתתחיל לנקות את המגעים בבית מצת, תוציא את הפיוז שלו! די כל לביצוע, לא ? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
הבעיה שייש דברים שכן עובדים לא אמרתי שהכל לא עובד חלק מהדברים עובדים וחלק לא והחלק שלא עובדים אצלי כן עובדים ברכב אחר אז אם אפשר עזרה אז תודה כי ללכת לחשמלאי זאת ממש לא עזרה וגם תגובות לא הולמות כמו אין פה מלצרים לא עוזרות בכלל מי שרוצה לעזור תודה רבה ומי שלא רוצה שפשוט ישב בשקט...
שוב תודה רבה לעוזרים. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
ודרישות מסוג "אפשר בבקשה תשובה..." נראה לך הולם?
אתה ממש מזלזל פה בכולם! אתה רוצה להגיד שאין פה בשרשור הזה תגובות ותשובות לשאלות שלך ? עשית את מה שאמרתי לך ? בוצע ניקוי ? עזר ? למרות הזילזול שלך רשמתי לך את הדרך לפתרון. אז לפחות תן קצת כבוד, תעשה את מה שאמרו לך, תחזור עם תשובות. נראה לי יהיה יותר יעיל מאשר לזרוק פה כל מיני שטויות לגבי ישיבות בשקט. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו 2011 ופונטו איוו 2012
|
הנה לך פתרון "עוקף" - קנה לך מפצל לשקע מצת בכמה שקלים וזה יפתור לך את הבעייה - בלי נדר - יתכן והבעייה היא בפין המרכזי של מגיע למגע......
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חבר'ה בעיה - צריך עזרה!! (הרכב התחמם, כ"ע) | aviady | פונטו - טכני | 20 | 30-07-09 17:42 |
| בעיה במחשב של הרכב,עלויות... | TalMetro | פונטו - טכני | 11 | 13-05-09 16:17 |
| אור במצת סיגריות פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 1 | 21-03-09 00:41 |
| בעיה עם הנעת הרכב בזמנים קרים. | יגאל | פונטו - טכני | 5 | 20-12-08 14:34 |
| בעיה עם הנעת הרכב | ALiK | טיפו - טכני | 9 | 12-02-08 16:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד