![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
יש דבר כזה אוחזים טוב מדי? אני שמח לדעת!
אני מבין גדעון, שיש לך התנסות איתם, או שמא אני טועה?
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מסכים עם גדעון.
אחיזה מעולה .
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
איך זה הפך לשרשור צמיגים פתאום?
יש לי חבר ששם אותם על מאזדה 2 (אותה מידה כמו בHGT 185 55 15) תשמעו הצמיגים האלה זה פשוט משהו שלא יאמן! גם אם איך שהוא הוא מצליח לגרום לתחת לזוז לאחד הצדדים (וגם זה עם קושי רב) הצמיג תופס אותו חזרה כאילו הוא אומר "תחזור לפה!!!" צמיג מטורף באמת לא היה לי הרבה נסיון עם צמיגים ספורטיבים (בעיקר זבל סיני) אבל הצמיג הזה הפתיע מאוד לטובה אפילו אחרי שקראתי את כל הביקורות עליו. החסרון היחיד הוא (וזה חיסרון גדול) צמיג נגמר במהירות! עבר חודש כמעט מאז שהוא קנה אותו וכבר רואים סימניי שחיקה רציניים (שוב בנסיעות ספורטיביות כמובן!) פלוס נוסף הוא המחיר - בין 1200 - 1600 ש"ח לרביעיה מחיר לא רחוק בכלל מהמתחרים הסינים שלא מתקרבים לרמת האיכות הזו. ממליץ בחום ! שכחתי להוסיף גם בכביש רטוב הצמיג מתפקד בצורה נהדרת! שבת שלום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
היות ואני צריך להחליף צמיגים ושמתי עין על הטויו גיששתי קצת ופתאום אני מגלה את השרשור הזה.
בכל מקרה אני חושב שראיתי ב-1200 שקל את הצמיגים כולל הרכבה, בקרוב אני מקווה שיהיה לי זמן ואני אלך וירכיב לי רביעייה. תודה לכל חווי הדעת ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני אגיב בנושא, אבל בואו לא נחרוג באמת מהמטרה של השרשור.
כן, יש לי אותם מספר חודשים. הייתה לי רביעית C.drive במידה המקורית לפניהם במשך 3 וקצת שנים. ממה שאני למדתי, היוקו עדיפים במעבר מיבש לרטוב, הם קצת יותר שקטים, ועדיין מהווים תמורה מעולה לכסף. הטויו הם כל מה שמנגד. אם לומר את האמת, המחיר האטרקטיבי של הטויו גרם לי לקנות את הרביעיה שיש לי עכשיו. אם זה לא היה, הייתי רוכש רביעית C.drive שוב בלי לחשוב פעמיים. (הS.drive פשוט יקרים מידי וחבל) זה לא ממש קשור, אבל לדעתי הסוליה של היוקו נראית טוב בהרבה ![]() מבחן הזמן יעיד האם הטויו היו קניה טובה גם כן כמו היוקו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
עוד תמונות
עם צ'יקו הכלב.
![]() |
#7 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
מעולה!
והאוטו מהמם כרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
ח-ח-ח
רואה עידו, יש יותר גרוע משחף! מי מכניס כלב לרכב... ![]()
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד