![]() |
|
![]() |
בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו 70S, טמפרה, בראבו
|
נשרף בחנייה של הבניין.
וכן יש רדיאטור פנימי.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו elx
|
הייתה לי אותה בעיה בבארבו 98 1400 זה מחלה של הרכב הלכו לך כנראה השסתומים זה עסק של בערך 800 שקל ,אני מתכוון לרעשים זה באסה אבל אפשר לנסוע ככה זה לא מפריע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
לדעתי זה המרימים. אגב אם זה כמו בבראבו 1.6 עם קמשפטים חיצוניים אתה יכול לפרק ולנסות לאתר את המרים/ים התקול/ים ולהחליף אותם. גם אצלי לפני האוברול היו רעשים אותרו 4 מרימים "תפוסים" והוחלפו.(הם ניראים כמו כוסית ויש להם מעין "כפתור" כזה כנראה שהוא נתפס.) אגב אם תעשה את מה שאמרתי ובאמת תמצא מרימים לא תקינים יש לי כאלה למכירה(משומשים כמובן,ובתנאי שהם דומים למרימים במנוע 1.6.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
למערכת מיזוג יש שני רדיאטורים
אחד קדימה ליפני המנוע, ואחד בתא הנוסעים מיתחת לד"ש.אבל הרדיאטור שנוזל לך עובר בו נוזל קרור חם מהמנוע , ואויר שזורם דרכו מיתחמם ומחמם את הקבינה.גם הרדיאטור הזה ממוקם תחת הד"ש.יש אפשרות לנתק את שני הצינורות מהרדיאטור(מיתחברים לקיר האש)ולקשר בנהם ,אבל אז המים לא יעברו ברדיאטור ולא יהיה חימום קבינה בחורף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
חברה בוא נעשה פה קצת סדר.
ב1.4 אין מרימים הידראולים, אלה שיבות. לרוב הבעיה נובעת מאטם סעפת פליטה או סדק, כשהו מתחמם האטם מתרחב וכך נהיית אטימה בין הראש לסעפת. נסה לחזק את ברגיי הסעפת אבל הזהירות כי הם שבירים. לגבי השמן: מומלץ 10W40 חצי סנטטי, שמן גיר:75W80 סינטטי, * |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רעשי שריקות מהמנוע | dodihob | פונטו - טכני | 14 | 07-10-09 03:33 |
רעשים מהמנוע - חלק ב' | dodihob | פונטו - טכני | 3 | 06-04-09 02:07 |
רעשים מהמנוע | dodihob | פונטו - טכני | 30 | 18-02-09 18:25 |
זמזום מכיוון המצבר כשהאוטו בסוויטצ' | liorda | פונטו - טכני | 6 | 08-02-09 15:11 |
חימום יתר ומנוע שפועל יתר על המידה גם כשהאוטו עומד | פורום הגראז' | 12 | 10-10-06 00:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד