![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו s60
|
אישור משטרה על תאונת דרכים
אחרי כמה זמן ממסירת הטפסים לתחנת המשטרה מקבלים את אישור המשטרה?.
אני מסרתי את הטפסים ביום ב 13.12.09 ועד עכשיו לא יצרו איתי קשר . להתקשר לתחנה לברר. או שזה לוקח שבועיים?. נערך לאחרונה על ידי דידו : 22-12-09 ב 21:46. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
לא יודע על מה אתה מדבר
בתאונה שבה הייתי מעורב לפני 3-4 שנים בערך ניגשתי יום אחרי למשטרת פתח תקוה, (הייתי צריך אישור משטרה על הודעה על תאונת דרכים) מילאתי טופס הודעה על תאונות דרכים לאחר מכן חקירה קצרה מאד אצל החוקר התורן שהביא לי במקום אישור משטרה על הודעה על תאונת דרכים . לא שמעתי על כך שזה לוקח זמן.
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-12-09 ב 19:10. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
היתה לי תאונת אופנוע באוגוסט האחרון, הגעתי למחוז ת"א (תנועה), הגשתי דיווח אודות הרכב הפוגע ופרטי הנהגת ולאחר מספר שאלות קיבלתי את האישור במקום.
ניר.
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פג'ו 206 XT
|
ממ מאיפה אתה בארץ ?
בעיקרון מה שאני יודע שלוקח שבועיים אם לא הביאו תיגש לתחנה ותשאל. אני יודע שאצלנו כמה שזכור לי במרחב במשרד התנועה מקבלים את האישור הזה. עדיף לפני זה שתיצור קשר טלפונית שלא סתם תלך. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בילוש משטרה--חיפוש סמים ברכב | דידו | אוף טופיק | 8 | 30-11-09 02:30 |
| זה למה אני שונא משטרה! | ori | אוף טופיק | 10 | 23-03-08 01:58 |
| משטרה באיטליה | ארילו | גלריה | 0 | 26-01-08 04:35 |
| מבחני דרכים [500,בראבו] | ניר בן טובים | פיאט כללי | 0 | 11-12-07 09:45 |
| המדריך : השלבים לביצוע לאחר תאונת דרכים מאת: אילן פייביש. | פיאט כללי | 2 | 03-11-07 18:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד