![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#81 |
|
Senior Member
|
ארילו- בטכניון (וברוב הצפון ) הסמסטר נגמר בתחילת-אמצע יולי תלוי במוסד
וב22 ליוני גיא, יש פסטיבל קיץ , או יום הסטודנט 2 אפשר לקרוא לזה. יהודית רביץ, עלמה זוהר, גידי גוב, דני סנדרסון וחברים, היהודים וכו ... |
|
|
|
|
|
#82 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
שבוע טוב
סליחה על ההקפצה
אבל רציתי לשאול לקראת המפגש ההולך ומתקרב, האם למישהו נשארה קצת פלסטלינה? מקוצר הזמן והכסף אין באפשרותי להזמין מאיביי או ממישהו בארץ, אני צריך חתיכה לשימוש חד פעמי למפגש הקרוב אין לי בעיה לשלם עליה, או להתארגן כמה חבר'ה שמגיעים למפגש לשטיפה משותפת. מי בעניין? (עדיפות לאנשים באזור עמק חפר - חדרה -נתניה ). ולמישהו שנשאר (שחר או כל מי שכתב פה) אשמח לקנות ממכם חלק מהחומר שנשאר. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Senior Member
|
מצטרף לבן, במידה ויש מישהו או שמישהו מכיר מישהו (הרבה מישהו ) אשמח לקנות קצת חומר..
|
|
|
#84 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
יש לי עוד 50 גר' בערך של חומר מצויין חדש לגמרי.
ניתן להשתמש בכמות הזו אפילו 10 פעמים... אתם יודעים איך להשיג אותי ![]() פיליפ, לא עשית צבע כללי חדש לפי פחות מחודש??? למה צריך פלסטלינה? נערך לאחרונה על ידי MAOR HGT : 13-12-09 ב 04:04. סיבה: . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם ניתן להשיג בארץ בקליות אחוריות שקופות לטיפו?! | ALiK | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 10-08-10 14:54 |
| איפה ניתן להשיג מים ירוקים לפונטו | farmalot | פונטו - טכני | 6 | 24-03-08 17:26 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 08:16 |
| שטיח של תא המטען בפונטו MK1 - היכן ניתן למצוא? | פורום הגראז' | 13 | 04-05-07 17:30 | |
| היכן ניתן לברר עלות רדיאטור חדש לפיאט פונטו xtz | פורום הגראז' | 0 | 07-07-06 20:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד