![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פונטו HGT אחת, תושבת מנוע עליונה קרועה, ומה שבינהן.
למי שלא מכיר את הסיפור שלי, הנה סיקור קצר של האירועים.
לפני כחודשיים הרכב שלי עבר טסט (איך לא), שבמהלכו החלק הקדמי הורם (מתחתית המנוע), כדי לבדוק חופשים בהגה, בנוסף לבדיקת הסיבובים של ההגה. כתוצאה מההרמה הזו, תושבת המנוע העליונה (המאוד עדינה), נקרעה. במפגש הפונטו HGT שקיימנו לא מזמן, אורן ישר שם לב שהתושבת שלי גמורה. קבעתי תור כמה שיותר מהר למוסך. הקטע הוא שלא הרגשתי בכלום, לא רעידות, לא קרקושים, לא כלום. אפשר כבר להבין שהתושבת הוחלפה. עד כמה היה המצב גרוע? חבל להסביר ביותר מידי במילים, אני אתן לתמונות לדבר. איור קטן שהכנתי בצייר. צד ימין, התושבת הקודמת, צד שמאל החדשה. מבט מצד שמאל (שהיא מורכבת). החלקים האדומים מקובעים למרכב. הירוקים למנוע. אפשר לראות שבמצב הנכון, התושבת נחה על החלק שמחובר למרכב. אצלי היה חסר חלק שלם מן הגומי שמחובר למנוע, התושבת עצמה ישבה באויר, כלומר, החלק שהתחבר למנוע, לא היה מחובר לגומי שלו בכלל. הייתה חתיכת גומי שפשוט נפלה ברגע שהוציאו את התושבת הישנה, ובנוסף חתיכה שבקושי מחוברת גם עכשיו. ![]() ותמונות ממש מעכשיו, כן אני יודע שהן לא באיכות משהו, בכל זאת חושך מוחלט בחניה שלי... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מזעזע? גם אני חושב ככה. לא יאומן שהמנוע בכלל ישב במקום עם תושבת כזו. זו תוצאה של בלאי טבעי + טריגר מאולץ של מכון טסטים שלא ידע מה הוא עושה. אני לא יכול להאשים אותם במלוא האחריות, אחרי הכל הם לא צריכים לדעת שזה מה שיקרה. בכל זאת, למדו להבא, לא מרימים את האוטו (ביחוד שאין לו גשר תחתון) מהמנוע. תודה אורן. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
תגובה
אחלה פירוט גדעון!
אגב, מעניין שבד"כ את רכבי הספורט מרימים עם הבוכנה מתחת לרכב לבדוק חופשים וכל מיני שטויות. בד"כ במכוניות אחרות שאני מעביר טסט [להורים למשל] לא עושים את זה. אבל כשאני מגיע עם אחת הפיאטים לשם , נהיה שם קרקס סביב הרכב ורק מחפשים על מה להפיל אותי. בקשר לתושבת.. זה בידיוק מה שקרה לי עם הבראבו ואם הייתי יכול למצוא תושבת , לא היה איכפת לי לשלם על טיפשותם של אחרים. אבל גם תושבת כזו אין. לא מייצרים יותר! דרעקים.. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד