![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
אני גם יכול להמשיך ולהתעלם ממך ... כמות השטויות שיוצאת לך מהמקלדת היא פשוט בלתי נסבלת, אתה מביא טענות שאין לך שום בסיס לגביהן, במועדון אלפא הצלחנו להוציא כל מיני "הזמנות מיוחדות" לרכבים, תוספות שאינן מגיעות לארץ בסטנדרט (עור של פראו-לדר למשל), הבעיה שלך היא הגישה הזאת שלך וקבל ממני טיפ חינם לחיים: תלמד לשתוק כשאין לך משהו חכם להגיד או שאתה באמת מבין בדברים שאתה כותב, אל תפמפם גיבובים של שטויות לגבי דברים שאין לך צל של מושג מה באמת קורה. זה שאתה דוחף פה הודעות כאילו אין מחר לא מוסיף לך כלום, תלמד "לקחת אוויר" מדי פעם. זהו.
ניר.
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דרום הארץ 14.10 - כביש ערד מצדה + מנחת | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 7 | 16-10-08 21:06 |
| יום מסלול, דרום הארץ 15.8.08 | פיליפ | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 18 | 17-08-08 19:08 |
| טיול מועדון פיאט, 15.3.2008 - דרום הארץ. | gilgil | פעילויות המועדון | 20 | 11-03-08 22:49 |
| טיול מועדון - דרום הארץ | ניר בן טובים | פעילויות המועדון | 57 | 22-01-08 22:23 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד