![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מטען שטח לטלפון סלולארי - רעיונות?!
ברשותי סמסומנג אומניה, ומלבד העובדה שהוא אחלה מכשיר נתקלתי בבעיה קטנה איתו.
אני משתמש במכשיר לניווט וניטור בריצות שטח ארוכות (בשילוב עם RUNGPS). לאחרונה יוצא שהמכשיר מתעייף לפני, לאחר כ-שעתיים וארבעים דקות בערך. אין מה לעשות היות ובמשך כל הריצה\ניווט ה-GPS עובד, עם התראות קוליות ובחלק מהריצה\ניווט גם המסך עובד על מנת שאציץ במפה. המכשיר נטען בבית משקע USB של המחשב או ממטען קיר המספק 5V ב-700ma. אני מחפש פתרון שיאפשר לי להפעיל את המכשיר למשך זמן ממושך יותר (עד 8 שעות בערך, למרות שגם 5 מקובל ומספיק). ראיתי את המוצר הזה: http://hardwarebistro.com/index.php?...er-3400-Review הוא מספק 5V ב-700ma בדיוק כמו מטען הקיר של המכשיר (שטוען הרבה יותר טוב מה-USB הרגיל (500ma) ובעל קיבולת מאוד יפה של 3400mah. המוצר קטן וקל יחסית ומאפשר לדחוף אותו בתיק המים ללא כל בעיה. אשמח לשמוע את דעתכם? האם יש לכם רעיונות אחרים?
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כשהייתי חייל אז המפקד הישיר שלי בזמנו היה יבואן של מטענים על סוללות. המכשיר עולה ממש מעט ואפשר להטעין איתו כל מה שבא לך (עם המכשיר מגיעים כל החיבורים של כל הג'אדטים שקיימים בשוק).
המכשיר היה עובד על סוללת אצבע אחת והיה מטעין שעות! הוא עשה לנו הדגמה בזמנו, ראיתי שהדבר הזה עובד. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
|
סוללת אצבע לא יכולה להכיל את הכמות שאני צריך ובכלל לא בטוח שהיא תוכל לספק את דרישות המינימום. המרה מסוללת אצבע בעלת 2500mAh ב-1.5V צריך להוציא 5V ע"י ממיר זרם כלשהו, זה יבוא על חשבון הזמן שהיא יכולה לספק טעינה. בנוסף, אינני בטוח שאפשר להוציא מסוללת אצבע אחת את מה שמחשב כף-יד דורש להפעלה שוטפת. הנוקיות של פעם הם צרכנים קטנים לעומת הטלפונים של היום, על אחת כמה וכמה מחשבי כף-היד המשולבים.
המטען שהצגתי בקישור, משמעותית טוב יותר מכל הבחינות.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
גם המחיר שלו משמעותית גבוה יותר לאומת המכשיר ש Stio הזכיר
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אני לא יודע אם הדברים האלו עדיין קיימים, אני מאמין שעדיין כן. (למרות שאין לי מושג אם הם יעילים)
2 דברים: מטען סולארי. זה כמו לוח שש בש מתקפל, רק במקום קוביות יש תאים סולארים וכבל. מטען שטח עם מנואלה. ככה תוכל להפעיל את שרירי הידיים בנוסף לשרירי הרגלים. אין לי מושג מה ההספקים של שניהם, לדעתי זה עם המנואלה יהייה זול משמעותית מהסולארי וממה שהצגת. עריכה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4799 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4923 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5596 וזה לא בדיוק מנואלה, אבל העקרון ברור: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24036 אבל אם אתה מחפש את הפתרון ההגיוני (מבחינתי, בכול אופן): קנה סוללה נוספת, דאג להטעינה מבעוד מועד ורוץ לשלום.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 19-11-09 ב 23:44. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
הטענת סוללה מסוללה אחרת זה תהליך לא יעיל. סוללה היא לא קבל. חלק גדול מהאנרגיה הופך לחום. נשמע לי הרבה יותר יעיל לקחת איתך סוללה רזרווית טעונה במלואה.
ולגבי המטען, גם הוא כולל ממיר DC-DC. סוללת ליתיום מספקת מתח 3.7V בערך. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
יש לי מטען סולארי מיותם מעבודה שאתה מוזמן לקחת ממני ולנסות אותו.
אם תאהב את הרעיון אני אבקש מאישתי שתחפש עוד אחד בשבילך. (הוא גם יכול לשמש סתם כמו עוד סוללה).
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
|
חברים, תודה על התגובות.
סוללה נוספת שתדרוש כיבוי המכשיר והפעלתו מחדש, לצערי לא באה בחשבון מסיבות של נוחות. חשבתי למצוא סוללה מורחבת אך המחירים של אלו גבוה מאוד וה"נפח" שמקבלים הוא עדיין קטן יחסית. מטענים סולריים לא יעבדו בריצות בלילה (גם זה קורה) כשממש מעונן ובכל מקרה ידרשו חיבור הלוח בצורה מאולתרת לתיק. הכי נח (מבחינת השימושיות) סוללה פנימית בתיק כשכבל יוצא ממנה החוצה אל המכשיר. השאלה היא האם ה-PACK שהצעתי איכותי מספיק. את הפתרונות של DX ראיתי, אך על חלקם אינני סומך יותר מדי. חשוב לי הנסיון שיש לאנשים עם הנושא. אביעד, אשמח לשאול את המטען שלך ולראות איך הוא מתפקד. תודה!
|
|
|
#9 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
come and get it
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
מנהל
|
I will.
אצור קשר במהלך השבוע.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מטען לרכב של LG | שגיא ישראל | מכירה | 0 | 25-02-09 18:36 |
| תאורה בתא מטען | זאב | פונטו - טכני | 3 | 07-02-08 10:29 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 08:16 |
| אני אישית מטפל בכחול לבן פ"ת | פורום הגראז' | 3 | 10-12-06 23:38 | |
| רעיונות למדבקה והדפסות לחולצה/דגל/כובע, לחברי המועדון | מועדון פיאט ישראל | 23 | 21-08-06 00:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד