![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
נשארתי במועדון, עברתי חטיבה. פרטים בפנים.
מכיוון שפיאט קנו את קרייזלר וגם אני קניתי קרייזלר, אני דורש להשאר חבר מועדון מן המניין!
![]() כמו שחלקכם יודעים, לאחרונה עשיתי ככתוב "ועזב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו..." אשתי היא מקנדה, והחל מלא מזמן, גם אני. לעניין, התחדשתי היום בקרייזלר קונקורד Lxi שנת 2002. הרכב מוגדר כאן כ"פול סייז קאר". בעברית זה אומר "אוטו ארוך אחושרמוטה".(הגדרה מילונית) מה שאומר שיש לי מקום ל 3 גופות לאורך + 2 לרוחב וזה רק בבגאז'. במושב האחורי יש מקום לאיזה 30-40 אליקואים וכסא הנהג יותר רחב מהספה שלכם בבית. (למעט ספות "אמריקאן קומפורט") אורך הרכב הוא 527.6 סנטימטרים טבין ותקילין. (לשם השוואה, הפונטו שלי השתרעה לאורך של 383.5 ס"מ בלבד. היא גם יותר רחבה ב23 ס"מ ויותר "עבה" בכ 175 כ"ס וכ 23 קג"מ ![]() ברגע שנכנסתי עם זוגתי לרכב התחלתי לשיר לה את השיר שחפרו לנו איתו כל ההפלגה "מנו ספנות, ים חוויות, בואו אתם, נתחיל לבלות..." מכיוון שכלי התחבורה הזה, רבותי, קרוב יותר ל"ספינה" איך שאני מכיר אותה מאשר ל"רכב". בכל מקרה, הנסיעה ברכב היא תענוג צרוף. המנוע המגודל (3.5 V6) מאיץ את הרכב ל100 ק"מ תוך 8.9 שניות. זה נחמד שמדובר ברכב קומפקטי, זה מגניב על גבול המפחיד שזה מלווה בהרמת חרטום מצד הבהמה. אמנם זהו לא רכב לנהיגה ספורטיבית (למרות מבחן "ספורטיבי" הזוי משהו שקראתי על הרכב בו הוא התמודד בכבוד מול פונטיאק כלשהי) אבל הוא בהחלט מנייד אותך בנוחות מופלאה. העיצוב- לא אפרט מכיוון שזה עניין של טעם. אני אישית אוהב. עיניכם ישפטו. למותר לציין שהרכב ברמת הגימור הגבוהה ביותר. קניתי אותו בערך בחצי מחיר ממה שמכרתי את הפונטו. תמונות אעלה תוך יום יומיים, אני צריך לצלם קודם ![]() בינתיים, פרסומת:
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 11-11-09 ב 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מבחן ספורטיבי על רכב כזה יכול להיות רק באמריקה, אז אין שום ספק שהוא הזוי.
תתחדש.
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
***ח איזה יופי של פרסומת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חברות במועדון
אני אישית מסכים שתישאר חבר המועדון וזה הן בגלל שנשארת בחטיבה והן כי נחוץ משורר
למועדון. זה שנשארת בחטיבה מזכיר לי בדיחה: עדין נפש אחד גילה שאשתו בוגדת בו, אז לאחר היסוסים רבים הוא אומר לה "נודע לי שאני כבר לא כנור ראשון אצלך". אשתו עונה לו, "תגיד תודה שאתה בכלל עדיין בתזמורת". שמעון, גם אתה עדיין בתזמורת (של המועדון, כמובן). בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
מנהל
|
יש אחת כזאת בארץ שאני מכיר אישית. יובאה לפני כמה שנים אישית ע"י שכן שלי , הרכב בצבע זהב.
הוא מכר אותה וכיום אין לי מושג למי שייכת. רכב מדהים, גאנטים מדהימים לא פחות.
![]() |
#6 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
תתחדשו
![]() ניסית להרים מפרשים? ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
נראית פינוק רציני , תתחדש
![]() |
#8 | |
משורר הפורום
|
שלילי, אני מחכה לתנאי מזג אוויר טובים.
![]() אכן, פינוק רציני... לתחנת הדלק הסמוכה ![]() רפי, מה שיפה אצלך הוא שגם אם חס וחלילה אתה תקלל מישהו זה יראה ככה: צטט:
בכל מקרה, יש לרכב בעיות בילום כאלו ואחרות. הוא עוצר, לא כמו שצריך. מחר השכם בבוקר (09:30 זה השכם מבחינת הבטלנים פה) הוא יובא לדילר לטובת תיקון. פרטים בהמשך. אגב, מה הסיכוי ששמשון יתחיל לקבל קרייזלר?
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
תתחדש, ניראת לא רע דווקא.
כמה דלק צורכת הבהמה?
![]() |
#10 |
משורר הפורום
|
יש לי אותה כולה יומיים, תן לי קצת זמן. תהייה סמוך ובטוח שאני אבדוק את זה
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עברתי תאונה ראשונה לכבוד השנה החדשה | NatiShain | פיאט כללי | 12 | 21-09-09 14:18 |
מכירה - פיאט אונו לחלקים, פרטים בפנים | MichaelV | מכירה | 0 | 13-07-09 14:42 |
פונטו GT פרטים וחוות דעת | פורום הגראז' | 7 | 10-09-07 19:44 | |
בשעה טובה עברתי טסט עם הרכב ! | פיאט כללי | 7 | 18-05-07 00:01 | |
חדש במועדון | מועדון פיאט ישראל | 1 | 26-07-05 02:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד